Lamborghini

Huracan EVO 640 HK

Vi har gleden av å presentere en råkul og nesten ny Lamborghini Huracan EVO. Bilen har en utrolig kul og flott fargekombinasjon, som blander klassisk lyst interiør med et mer «bøllete» eksteriør.

Lamborghini Huracan EVO:
Lamborghini Huracan EVO har fått motoren og mye av teknologien som man finner i Huracan Performante. Den nye aggressive frontfangeren og «ducktail» bakvingen forbedrer marktrykket med hele 5 ganger i forhold til første generasjons Huracan. Bilen har fått nytt eksosanlegg med titanium eksosventiler som gir bilen en enda mer rafinert klang.
0-100 km/t gjøres unna på kun 2,9 sek og kanskje enda mer imponerende, er at bremselengden fra 100 – 0 km/t kun er 32 meter!

Firehjulsstyring er i tillegg nå standard. Lamborghini Integrated Vehicle Dynamic (LDV) integrerer dette med oppdatert styringssoftware, som optimaliserer bilens oppsett basert på kjøremodus. I tillegg har modellen fått en helt nyutviklet 8.4» touchskjerm. Denne lar deg styre og overvåke alle bilens funksjoner, som nå kontrolleres av siste generasjons elektronikk. Det optimaliserte førermiljøet, gjør dermed modellen svært enkel å håndtere.

Finansieringsforslag (6,49% nom. rente):
Kjøpesum: 3 890 000,-
Egenkapital: 1 100 000,-
Restverdi: 2 700 000,-
SUM per mnd: 17 590,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss