412654
Lamborghini

Huracan Sterrato 610 HK

Unik mulighet til å sikre seg 1 av totalt 1 499 produserte Huracán Sterrato. Bilen er solgt ny i Norge og er klar for omgående levering. Bilen selges med 5 års fabrikkgaranti, og 5 års serviceavtale fra Lamborghini. Bilen er nå foliert i sort matt, men kan selvfølgelig leveres i originalfargen Bianco Phanes matt.

Lamborghini Huracán Sterrato
Huracán Sterrato, er den første i sitt slag, som utforsker en ny grense innenfor kjøreglede, designet til å presse grenser. Supersportsbilen er utstyrt med et dedikert LDVI (Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics) system, med kjøreinnstillinger som Strada og Sport. Nytt på denne modellen, er at den i tillegg har fått et nytt kjøreprogram kalt Rally. Som et kunstverk, representerer denne bilen en radikal fremstilling av det typiske supersportsbilkonseptet.

Huracán Sterrato har en eventyrlyst som man blir fascinerer av, det øyeblikket man setter øynene på den. Hver detalj er en erklæring om dens vågale holdning. Den er 44 mm høyere enn vanlig Huracán EVO i tillegg til at sporvidden er økt. Det ikoniske luftinntaket på motorlukket fremhever bilens sporty og dristige karakter. Interiøret i Sterrato består av en herlig kombinasjon mellom skinn, alcantara og karbondetaljer.

Finansieringsforslag (7,95% nom. rente):
Kjøpesum: 4 690 000,-
Egenkapital: 1 400 000,-
Restverdi: 3 250 000,-
SUM per mnd: 22 990,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss