409693
Maserati

GranCabrio Sport 460 HK

Si hei til Maserati Grancabrio V8 med 460 HK. Med selvpustende motor fra Ferrari er denne Granturismo av de siste som trillet ut fra fabrikken i Modena før dem gjorde om produksjonslinjen for MC20. I mange år har dette stil ikon lagt grunnen til Italiensk design og følelser man kun finner i Italienske sport biler.

Bilen som tidligere var designet av Peninfarina ble i 2018 redesignet av Sentro stile i Italia. Man ønsket ikke rote for mye med den allerede nydelige designen og resultatet ble en enda finere bil. Som en bra vin blir bilen bare bedre og bedre med årene, dette er en klassiker.

Granturismo er en GT-bil (grandtourer) selvfølgelig kan den nytes på banen men den er skapt for komfort og finner sitt hjem langst flotte veier på rivieraen eller vestlandet. Det som kjennetegner en GT-bil er at du med stil og fart og lyd kan nyte bilen hver dag!

Maserati GranCabrio
Endelig har du sjansen til å sikre deg en av Maserati sine ikoniske modeller. Maserati Grancabrio er en av verdens vakreste cabriolet. Lyden fra denne 4,7 liters V8-ern gir deg garantert gåsehud over hele kroppen.

Finansieringsforslag (7,95% nom. rente):
Kjøpesum: 1 890 000,-
Egenkapital: 400 000,-
Restverdi: 1 320 000,-
SUM per mnd: 14 290,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss