409639
Maserati

GranTurismo Modena 490 HK

Dette er en av verdens vakreste biler. Som den eneste i Norge blir du lagt merke til i denne fantastiske bilen. Fargen som heter Grigio Cangiante (betyr endringer i gråfargen). Dette merker du når solen eller lyset endrer seg på bilen, da går den fra meget elegant til magisk.

Bilen har fått 4 hjultrekk og luftfjæring noe som gjør den til en fantastisk hverdagsbil som brukes året rundt. Med V6 motor med 490 HK Nettuno) fra Maserati MC20 går det unna og hvis man ønsker en dag på Rudskogen eller litt fart på Autobahn på vei ned til rivieraen.

Bilen må oppleves, det går ikke å beskrive med ord hvor vakker den er, men du er velkommen på en espresso så kan vi stå og se på den sammen og nyte. Bilen er topp moderne med alt av utstyr man forventer i en Maserati.

Maserati GranTurismo
En av Maserati sine aller mest ikoniske modeller er tilbake. Modellen som fikk sin debut for 70 år siden, markerer enda et nytt kapittel for merket. Maserati GranTurismo er 100% utviklet i Italia og representerer italiensk luksus og ytelse på beste måte.

I hjertet av bilen finner vi den kritikerroste V6 Nettunomotoren som blir tilgjengelig i to ulike varianter. Modena versjonen får en 3 liters Twin Turbo med 490 hester, mens Trofeoen får en oppgradert versjon som yter hele 550 hester. Toppmodellen får en toppfart på 320km/t og gjør 0 – 100km/t på 3, 5 sekunder. Begge variantene blir 4-hjulsdrevet.

For det norske markedet vil den elektiske Folgorevarianten være ekstra spennende. Motoren får en 800-volts batteripakke som er utviklet i samarbeid med Formula E prosjektet til Maserati. Resultatet er en ytelse på hele 761 elektriske hester (560 kW). Batteripakken får en unik plassering gjennom sin «T» form. Vektfordelingen blir dermed helt optimal og en unngår battericeller under setene. Kapasiteten på batteripakken er 92,5 kW/t. Folgorevarianten vil yte 0 – 100 på raske 2,7 sekunder og 0 – 200 på 8,8 sekunder. Bilen er bygget på innovativ teknologi som kombinerer stål med lettvektsmaterialer som aluminium og magnesium. Dette gjør bilen «best in class» hva angår vekt.

Finansieringsforslag (7,95% nom. rente):
Kjøpesum: 3 489 000,-
Egenkapital: 990 000,-
Restverdi: 2 440 000,-
SUM per mnd: 18 290,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss