412962
Maserati

Grecale Folgore 557 HK NYHET

NYHET – Endelig har vi leveringsklare biler av NYE Maserati Grecale Folgore. Bilen har fått meget gode tilbakemeldinger fra biljournalister verden over. Ta kontakt for en hyggelig prøvekjøring. Bilen er godt utstyrt, og selges med 5 års fabrikkgaranti og 2 sett med komplette hjul.

Maserati Grecale Folgore
En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale. Med nye Maserati Grecale setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV

Elbilen Maserati Grecale Folgore har et stort batteri på hele 105 kWt (96 netto) som gir en WLTP rekkevidde på 501 km med 19″ Felger. Hele 550 hk og AWD tar deg frem med stil og komfort, og siden det er en Maserati får en hverdagsluksus som ingen andre merker kan matche.

På innsiden finner vi et elegant og moderne førermiljø der et lekkert interiør kombineres med høyteknologiske systemer og til sammen over 33 tommer med skjermer integrert. Utstyrspakkene følger modellvariantene og vil øke suksessivt fra komfort til en mer sportslig profil. Interiør og materialvalgene bærer preg av kvalitet, teknologi og luksus.

Finansieringsforslag (7,95% nom. rente):
Kjøpesum: 1 550 000,-
Egenkapital: 250 000,-
Restverdi: 1 050 000,-
SUM per mnd: 14 990,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss