Maserati

Grecale GT 300 HK

NYHET
Velkommen til prøvekjøring av nye Maserati Grecale. Bilen er spec’et opp i Grigio Lava med sort skinninteriør, og har alt av nødvendig ekstrautstyr. Bli en av Norges første til å eie Grecale!

Maserati Grecale
En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale. Med nye Maserati Grecale setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er 100% «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV.

Maserati Grecale er utstyrt med fabrikkens aller nyeste motorteknologi. Modellen kommer som Twin Turbo Trofeo bensin, Turbo Hybrid bensin 48V eBoost og helelektrisk Folgore (kommer i 2023). I første omgang introduseres tre nye modellvarianter; Formula Spec GT, Modena og Trofeo. Alle alternativene har sine helt unike profiler og uttrykk. Alle Grecale-varianter er svært godt utstyrt, slik en luksusbil forventes å være.

På innsiden finner vi et elegant og moderne førermiljø der et lekkert interiør kombineres med høyteknologiske systemer og til sammen over 33-tommer med skjermer integrert. Utstyrspakkene følger modellvariantene og vil øke suksessivt fra komfort til en mer sportslig profil. Interiør og materialvalgene bærer preg av kvalitet, teknologi og luksus.

Alle nye Maseratier har 3 års service, komplette vinterhjul og dekkhotell med skift inkludert. Vi kaller konseptet «Formula Inclusive». Med sine velkjente og helt unike kjøreegenskaper tar Maserati oss videre i evolusjonen. Dette er en bil du definitivt ønsker å prøvekjøre.

Finansieringsforslag (6,49% nom. rente):
Kjøpesum: 1 565 000,-
Egenkapital: 395 000,-
Restverdi: 1 100 000,-
SUM per mnd: 8 290,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss