Maserati

MC20 630 HK

Vi har fått inn en nydelig MC20 i spesialfargen Blu Intenso Metallic, fargen må oppleves for riktig inntrykk. Ellers er bilen bestilt med sort skinninteriør, alcantara-pakke, keramiske bremser og oppgradert lydanlegg. Bilen selges med 5 års fabrikkgaranti.

Maserati MC20
Maserati setter en ny standard innen design og ingeniørkunst med sitt nyeste tilskudd. Startskuddet for merkets ambisiøse relansering får en spektakulær start når italienerne returnerer til sin racingsjel, med den nye supersportsbilen Maserati MC20.

Designet uttrykker en perfekt kombinasjon av eleganse, lekenhet og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnel har modellen blitt et aerodynamisk mesterverk. Luftinntakene foran sørger for en optimalisert distribusjon av luft i og rundt bilen. Et kompakt karbonkarosseri gjør i tillegg bilen svært lett. De nye «butterfly»-dørene gir også modellen en helt unik dimensjon. Design og ytelse har med andre ord fått en vågal og grensesprengende kombinasjon.

I hjertet av Maserati MC20 finner vi Maserati sin egenproduserte Nettunomotor. Den første motoren fra Maserati Innovation Lab er en teknologisk revolusjon og har hentet unik teknologi fra F1. Den treliters, sekssylindrede, twin-turbo motoren lever opp til Neptuns gudommelige kraft. 630 hk gir 0-100 km på 2,9 sek og en toppfart på hele 325 km/t.

Finansieringsforslag (6,49% nom. rente):
Kjøpesum: 3 650 000,-
Egenkapital: 850 000,-
Restverdi: 2 500 000,-
SUM per mnd: 22 990,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss