Maserati

MC20 630 HK

Vi har gleden av å presentere en helt UNIK Maserati MC20 i matt spesiallakk Bianco Audace med sort alcantara-interiør med røde kontrastsømmer. Bilen er utstyrt med all tilgjengelig karbonpakker som var tilvalg for denne bilen, i tillegg til keramiske bremser, Sonus Faber Premium Sound System og smidde Corsa felger for å nevne noe. Det er i tillegg ettermontert Josefine sportseksos som gir et herlig lydbilde, samt matt beskyttelsesfilm på hele bilen inkl karbondetaljene.

Maserati MC20
Maserati setter en ny standard innen design og ingeniørkunst med sitt nyeste tilskudd. Startskuddet for merkets ambisiøse relansering får en spektakulær start når italienerne returnerer til sin racingsjel, med den nye supersportsbilen Maserati MC20.

Designet uttrykker en perfekt kombinasjon av eleganse, lekenhet og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnel har modellen blitt et aerodynamisk mesterverk. Luftinntakene foran sørger for en optimalisert distribusjon av luft i og rundt bilen. Et kompakt karbonkarosseri gjør i tillegg bilen svært lett. De nye «butterfly»-dørene gir også modellen en helt unik dimensjon. Design og ytelse har med andre ord fått en vågal og grensesprengende kombinasjon.

I hjertet av Maserati MC20 finner vi Maserati sin egenproduserte Nettunomotor. Den første motoren fra Maserati Innovation Lab er en teknologisk revolusjon og har hentet unik teknologi fra F1. Den treliters, sekssylindrede, twin-turbo motoren lever opp til Neptuns gudommelige kraft. 630 hk gir 0-100 km på 2,9 sek og en toppfart på hele 325 km/t.

Finansieringsforslag (6,49% nom. rente):
Kjøpesum: 3 790 000,-
Egenkapital: 1 290 000,-
Restverdi: 2 650 000,-
SUM per mnd: 14 290,-

Kommer

Eventer

Kontakt oss

Kontakt oss