23. juni 2024 - kl. 00:00

Ferrari Corsa Pilota

Ferrari Corso Pilota

Formula Automobile Norge har den store glede av å invitere til Ferrari sitt aller råeste kjøreprogram. Gjennom kjørekursene i Corso Pilota får du utviklet deg som sjåfør, bak rattet i noen av Ferrari sine nyeste og ypperste modeller.

Kursene er intensive, velprøvd og utviklet for effektiv og profesjonell førerutvikling.  Gjennom kjørekursene får du som deltager en helt unik mulighet til å utforske bilens ytelser og dine ferdigheter som sjåfør. I løpet av to intensive dager stiller Ferrari sine dyktigste instruktører til rådighet. Det dedikerte teamet med instruktører er satt sammen av høyt kvalifiserte ekspertførere med internasjonal proffbakgrunn.

«Corso Pilota er virkelig ett av verdens beste kjørekurs med profesjonelle sjåfører fra Ferrari. Kurset passer like bra til de av dere som ikke har vært på bane før og de som er erfarne. Hver instruktør tilpasser kjøringen individuelt. Du vil du få en ekstrem progresjon og få mer glede av din egen bil etterpå. Dette er både trygghet og glede.» – sier Bård Abrahamsen.

Kurset foregår på ikoniske Pista de Fiorano som er Ferraris egen bane på fabrikkområdet i Maranello.

Modeller 
Ferrari 296 GTB

Bane 
Fiorano

Dato
23-25 juni

Pris
Drivers fee: 11 000 euro
Ekstra overnatting og fly: ca 1 000 euro

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål. Det er begrenset med plasser.

 

Informasjon

Pris 11 000 euro
Dato Start: 23. juni 2024 - kl. 00:00
Slut: 25. juni 2024 - kl. 00:00
Sted Fiorano, Italia

Kontakt oss

Kontakt oss