23. juni 2024 - kl. 08:00

Ferrari Corso Pilota

Ferrari Corso Pilota

Formula Automobile Norge har den store glede av å invitere til Ferrari sitt aller råeste kjøreprogram. Gjennom kjørekursene i Corso Pilota får du utviklet deg som sjåfør, bak rattet i noen av Ferrari sine nyeste og ypperste modeller.

Kursene er intensive, velprøvd og utviklet for effektiv og profesjonell førerutvikling.  Gjennom kjørekursene får du som deltager en helt unik mulighet til å utforske bilens ytelser og dine ferdigheter som sjåfør. I løpet av to intensive dager stiller Ferrari sine dyktigste instruktører til rådighet. Det dedikerte teamet med instruktører er satt sammen av høyt kvalifiserte ekspertførere med internasjonal proffbakgrunn.

«Corso Pilota er virkelig ett av verdens beste kjørekurs med profesjonelle sjåfører fra Ferrari. Kurset passer like bra til de av dere som ikke har vært på bane før og de som er erfarne. Hver instruktør tilpasser kjøringen individuelt. Du vil du få en ekstrem progresjon og få mer glede av din egen bil etterpå. Dette er både trygghet og glede.» – sier Bård Abrahamsen.

CORSO PILOTA SPORT 
Corso Sport er innstegsprogrammet i Pilota universet. Instruktørene fra Ferrari skreddersyr opplæringen etter hver enkelt deltager sitt ferdighetsnivå. Treningen består av grunnleggende kjøreteknikker, samt innføring i bilens unike egenskaper. Når de to dagene med banekjøring er overstått, har du blant annet gjennomført øvelser som kontrollert powerslide, speedtest, glattkjøring og kjøring etter pacecar. Du har lært bilen å kjenne og oppnådd en langt større forståelse av hvilke krefter som bor i de ulike modellene.

Kurset foregår på Pista de Fiorano som er Ferraris eget testsenter i Maranello. Når en ny Ferrari forlater fabrikken, kjøres den alltid noen runder på nettopp denne banen.

Modeller 
Ferrari 296 GTB

Bane 
Fiorano

Dato
23-25 juni

Pris
Drivers fee: 11 000 euro
Ekstra overnatting og fly: ca 1 000 euro

CORSO PILOTA EVOLUZIONE
Corso Evoluzione er nivå 2 i Pilota programmet. Med grunnkurset Sportivo gjennomført, er du således klar til enda et nytt nivå med fokus på presis og kontrollert kjøreforståelse. Corso Avanzato er kurset der bevegelser går fra å være tilfeldige, til perfekte timede. Kurset foregår på banen i Varano de’ Melegari ved Parma. I motsetning til grunnkurset reduseres nå deltagerantallet med 8 personer. Det betyr langt mer kjøretid.

Under kurset jobber vi med telemetrianalyse, som vi kjenner fra motorsporten. Det betyr at kjøringen analyseres detaljert gjennom dataanalyse. Her kartlegges hver minste detalj av ditt kjøremønster. Kurset avsluttes med et kontrollert race og premieutdeling.

Modeller 
Ferrari 296 GTB
Ferrari 296 Challenge

Bane 
Misano

Dato
XX.XX

Pris
20 000 euro

CORSO PILOTA RACE
Kursert er skreddersydd erfarene Ferrarisjåfører. Du har vært gjennom Avanzato og er sette dine kjøreegenskaper på en ordentlig prøve. Det er ikke lenger nok å være rask, du vil etter kurset være teknisk overlegen og forstå hver millimeter av bilens reaksjonsmønster.

15 instruktører står klare til at utvikle deg til en fullkommen racerbilsjåfør. Det personlige og helt individuelle programmet er skrudd sammen til deg. Det arbeides profesjonelt med telemetrien, og du lærer de små men viktige forskjellene i kjæring med og uten pacecar. Dine grenser testes kontrollert med chronomtriske verktøy.

Modeller 
Ferrari 296 GTB
Ferrari 296 Challenge

Bane 
Varano

Dato
XX.XX

Pris
25 500 euro

Corso Pilota er et av de aller mest populære kjørekursene hos Ferrari. Det er et begrenset antall med plasser og vi anbefaler derfor tidlig påmelding.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål.

Informasjon

Pris 11 000 euro
Dato Start: 23. juni 2024 - kl. 08:00
Slut: 25. juni 2024 - kl. 19:00
Sted Fiorano, Italia

Påmelding

Kontakt oss

Kontakt oss