27. april 2024 - kl. 10:00

Formula Driveout

Formula Driveout

Bli med på en uforglemmelig opplevelse under Norges største driveout for sportbiler! Vi kan knapt vente med å invitere alle bilentusiaster til å delta i denne spektakulære begivenheten, hvor hvert øyeblikk vil være fylt med spenning og lidenskap for biler. Hold øynene åpne for flere detaljer om ruten og arrangementet, som snart vil bli kunngjort og som vi er sikre på vil få adrenalinet til å pumpe!

Dette året har vi en spennende nyhet: Vi starter eventyret fra Formula Automobile, og etter en spennende kjøretur gjennom vakre landskap før vi vender tilbake til Formula for å nyte en deilig lunsj og dele vår lidenskap for biler sammen.

Programmet for dagen:

27 april 2024
1000 Oppmøte Formula Automobile
1100 Avreise
1400 Lunsjbuffet fra Flammeburger// Afterdrive Formula Automobile

Deltakelsen i denne fantastiske opplevelsen er helt gratis! Lunsjbuffeten fra Flammeburger koster 300kr (drikke inkludert).

Vi ønsker at alle deltakere respekterer arrangementets retningslinjer. Dette betyr å kjøre ansvarlig i henhold til trafikkregler og vise hensyn til andre trafikanter. Vår driveout er en samling av lidenskapate bilentusiaster, så vi oppfordrer til «gentle driving» uten forbikjøringer.

Eventet er eksklusivt for sportsbiler i premiumklassen, og alle modeller fra Maserati er selvfølgelig hjertelig velkomne! Formula Automobile ønsker et reklamefritt miljø, derfor tillater vi ikke biler med reklame.

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss! Vi gleder oss til å dele denne fantastiske opplevelsen med deg.

Informasjon

Pris Gratis
Dato 27. april 2024 - kl. 10:00
Sted Billingstad, Norge

Påmelding

Kontakt oss

Kontakt oss