Ferrari 296 GTB

Ferrari setter en ny standard for «Fun to Drive»-konseptet når Ferrari 296 GTB ruller ut av portene i Maranello. Det nye medlemmet i Berlinettafamilien vil redefinere selve kjøregleden både på bane og landevei. For første gang i historien vil en ny 120° V6 i kombinasjon med en elektrisk plug-in (PHEV) motor yte hele 830 hester. Vidunderet gjør 0 – 100 km/t på 2,9 sek og vil få en toppfart på hele 330 km/t.

Designet til Ferrari 296 GTB bærer preg av nytenkning. Med inspirasjon fra blant annet Ferrari SF90, Ferrari Roma og Ferrari 250 LM, har modellen fått sine helt særegne linjer. Aerodynamisk håndteres mye av luftgjennomstrømningen på undersiden av bilen. De nyutviklede aktive aerodynamiske komponenter er med på å gjøre Ferrari 296 GTB sine kjøreegenskaper helt unike.

Innvendig har Ferrari tatt med seg den innovative teknologiske standarden vi blant annet finner i Ferrari SF90 Stradale. Touchfunksjonalitet på rattet gjør det enkelt å bla mellom de ulike funksjonene, og informasjonsflyten under kjøreturen er enkel og tilgjengelig for at fører skal ha fullt fokus på kjøringen.

Les også den komplette testen fra Finasavisen Motor sin utgave den 6. august 2022.

Ferrari 296 GTB har en startpris på 3 200 000,- og er tilgjengelig for salg hos oss. Kontakt oss gjerne via skjema under for mer informasjon eller avtale om prøvekjøring.

Konfigurator

Mer informasjon bil

Kontakt oss

Kontakt oss