Designet for gatebiler over 20 år

Ferrari Classiche-sertifisering

Ferrari Classiche-sertifisering

Etter Ferrari Premium kommer Ferrari Classiche og muligheten for å skaffe et sertifiseringsbevis spesielt designet for gatebiler over 20 år. Ikke bare fremhever og beskytter den bilens historiske arv og øker verdien på markedet, men gir også eiere tilgang til eksklusive offisielle arrangementer i regi av Ferrari.

Ferrari Classiche-sertifisering er designet for å etablere kjøretøyets autentisitet gjennom en grundig teknisk undersøkelse av de mekaniske komponentene. Sertifiseringen representerer det ultimate beviset på bilens originalitet og opprinnelse. Alle deler som ikke samsvarer perfekt med de originale erstattes med helt nye originale Ferrari-reservedeler. Bilen gjenopprettes dermed til sin originale tilstand.

Ferrari Classiche-arkivene i Maranello er helt unike i bilverdenen. Her lagres de all tekniske informasjon til hver unike Ferrari produsert tilbake til 1947. Våre eksperter kan dermed enkelt fastslå bilens autentisitet.

Sammen med sertifiseringsbeviset vil du også motta Classiche-verkstedets vedlikeholdshåndbok som inneholder en nøyaktig oversikt over den perfekte tilstanden til Ferrariens mekanikk og karosseri i forhold til sertifiseringsbeviset. Disse parametrene evalueres jevnlig over tid gjennom årlige kontroller.

Kontakt vår serviceavdeling for spørsmål eller mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss