FØLG RACERBILDRØMMEN MED OSS

Ferrari Club Challenge

Ferrari Club Challenge

Ferrari Club Challenge er et kjøreprogram basert på den velkjente Ferrari Club Challenge serien. Eiere av Ferrari Challenge biler får oppleve kjøring på noen av verdens beste racingbanene. Programmet inngår i den profesjonelle europeiske Ferrari Challenge serien. Dette er med på å gi den rette atmosfæren på alle arrangementer. 2022 sesongen byr på hele syv ulike baner rundt omkring i Europa. En full dag med banekjøring i et konkurranserettet miljø (gentle driving), gir den ultimate racingfølelsen.

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for fire år siden. Med hele seks norske 488 Challenge biler til start i 2021, har Formula Automobile Norge nå det største laget i Club Challenge serien. Med deltagere og lag fra hele verden, viser dette hvilken interesse som finnes i Norge.

Ferrari 488 Challenge EVO er spydspissen i 488-familien. En racingbil eksklusivt til banebruk, totalt lettet for all unødig vekt. Avanserte elektroniske hjelpemidler skreddersydd for banebruk utvikler deg til den beste føreren du kan bli. I hjertet sitter fortsatt den prisbelønte twinturbo V8 motoren på 670 hestekrefter. Ferrari 488 Challenge er med dette en av verdens kraftigste racingbiler.

2022 sesongen
31 mars 2022 (Portimao, Portugal)
12 mai 2022 (Le Castellet, Frankrike)
16 juni 2022 (Budapest, Ungarn)
21 juli 2022 (Hockenheim, Tyskland)
15 september (Silverstone, England)
06 oktober (Mugello, Italia)
XX november (Imola, Italia)

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål.

Kontakt oss

Kontakt oss