Ferrari Purosangue

Velkommen til splitter nye Ferrari Purosangue. Modellen er skapt for norske forhold og får en selvpustende 6,6 liter V12 med hele 725 ville italienske hester. Den lynraske åttetrinns automatgirkassen fordeler kreftene perfekt på fire hjul. Med 0 – 100 km/t på 3,3 sekunder og en toppfart på 307 km/t blir dette garantert den raskeste veien til fjellet.

På innsiden har den nye modellen fått et helt nytt design. Aldri har det vært mer plass til hele familien og førermiljøet gir følelsen av en elegant, luksuriøs og sporty lounge. Det nye Dual Cocpit konseptet til Ferrari får en 10,25″ skjerm på passasjersiden. Dette vil gi en helt ny følelse av deltagelse under kjøreturen.

«Denne modellen er helt perfekt for det norske markedet. Den gir merket en ny dimensjon og treffer både eksisterende, men også en ny helt gruppe kunder. Her får man en utpreget sporty «familiebil» som også vil være helt ypperlig på vinterføre. Det blir et begrenset produksjosantall så denne forblir eksklusiv i lang tid fremover» – sier Bård Abrahamsen, Ferrari Brand Manager

Pris på Ferrari Purosangue er ikke bekreftet men er forventet å starte på ca 5 500 000,- og er tilgjengelig for salg hos oss. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss