1000 VILLE ITALIENSKE HESTE

Ferrari SF90 Spider

FERRARI SF90 Spider

Taket går av når Ferrari introduserer sin Spider-versjon av Ferrari SF90 Stradale.

Som Ferrari sin første produksjons plug-in hybrid Spider, setter SF90 nye ytelses- og innovasjonsstandarder for hele sportsbilsektoren. Den nye modellen har den samme ekstreme superbilspesifikasjonen som Ferrari SF90 Stradale, og optimaliserer i tillegg kjøregleden, takket være den siste utgaven av Ferraris signatur Retractable Hard Top-arkitektur. Dette gjør Ferrari SF90 Spider til den ideelle bilen for eiere som ønsker det ypperste av Ferrariteknologi, men som fremdeles vil ha spenning og allsidighet ved åpen kjøring.

I motorrommet finner vi selvfølgelig den kritikerroste V8-motoren, kjent fra blant annet Ferrari 488. Sammen med italienernes første plug-in hybrid, er motoren midlertidig videreutviklet og yter nå hele 780HK og 800NM. Ved hjelp av ytterligere tre elektriske motorer yter nå villhesten rett under 1000HK. Resultatet gir oss 0-100km/t på 2,5 sekunder og 0-200km/t på 6,7 sekunder.

Den konstante søken etter kraft og ytelse har ført med seg flere endringer. Ferrari SF90 Spider er bygget på den nye plattformen til Ferrari, med aluminium og karbonfiber som hovedkomponenter. Med en totalvekt på 1590kg (15kg mindre enn La Ferrari) gir dette modellen det ypperste vekt/effekt-forholdet i en serieprodusert Ferrari noen gang. Ferrari har alltid vært en pionér hva angår kjøreteknologi og Ferrari SF90 Spider er intet unntak. Med et videreutviklet eSSC (electronic slide slip control) fordeles kraften nå perfekt mellom hvert enkelt hjul. Systemet bidrar til å gi modellen ekstreme kjøreegenskaper både på landevei og på bane.

Designet på Ferrari SF90 Spider er formet rundt modellens aerodynamiske egenskaper. Former og linjer har tydelig inspirasjon fra Scuderia Ferrari-programmet. Innvendig er det flere spennende nyvinninger. Ferrari introduserer oss blant annet for en 16” HD-skjerm i displayet. Informasjonsflyten under kjøreturen er gjort enklere og mer tilgjengelig. Touchfunksjonalitet på rattet gjør det enkelt å bla mellom de ulike funksjonene.

«En fantastisk vakker modell med innovativ teknologi og brutale 1000 hester sier vel sitt om hva Ferrari har fått til her. Ferrari SF90 Spider er helt vanvittig å kjøre. Følelsen av å akselerere i denne bilen er noe jeg aldri har vært bort i. Denne må rett og slett oppleves.» – sier Bård Abrahamsen, Sales Manager Ferrari.

Ferrari SF90 Spider får en startpris på 5 600 000,- og er tilgjengelig for salg hos oss.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller kom innom oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss

Kontakt oss