Ferrari SF90 Stradale

Som Ferrari sin første produksjons plug-in hybrid, setter Ferrari SF90 Stradale nye ytelses- og innovasjonsstandarder for hele sportsbilsektoren. Den nye modellen har ekstreme spesifikasjoner man tidligere ikke har sett maken til. Og best av alt – nå er den endelig på plass her i Norge.

Den konstante søken etter kraft og ytelse har ført med seg flere endringer. Ferrari SF90 Stradale er bygget på den nye plattformen til Ferrari, med aluminium og karbonfiber som hovedkomponenter. Med en totalvekt på 1590kg (15kg mindre enn La Ferrari) gir dette modellen det ypperste vekt/effekt-forholdet i en serieprodusert Ferrari noen gang. Ferrari har alltid vært en pionér hva angår kjøreteknologi og Ferrari SF90 Stradale er intet unntak. Med et videreutviklet eSSC (electronic slide slip control) fordeles kraften nå perfekt mellom hvert enkelt hjul. Systemet bidrar til å gi modellen ekstreme kjøreegenskaper både på landevei og på bane.

I motorrommet finner vi selvfølgelig den kritikerroste V8-motoren, kjent fra blant annet Ferrari 488. Sammen med italienernes første plug-in hybrid, er motoren midlertidig videreutviklet og yter nå hele 780HK og 800NM. Ved hjelp av ytterligere tre elektriske motorer yter nå villhesten rett under 1000HK. Resultatet gir oss 0-100km/t på 2,5 sekunder og 0-200km/t på 6,7 sekunder.

Designet på Ferrari SF90 Stradale er formet rundt modellens aerodynamiske egenskaper. Former og linjer har tydelig inspirasjon fra Scuderia Ferrari-programmet. Innvendig er det flere spennende nyvinninger. Ferrari introduserer oss blant annet for en 16” HD-skjerm i displayet. Informasjonsflyten under kjøreturen er gjort enklere og mer tilgjengelig. Touchfunksjonalitet på rattet gjør det enkelt å bla mellom de ulike funksjonene.

«En fantastisk vakker modell med innovativ teknologi og brutale 1000 hester sier vel sitt om hva Ferrari har fått til her. Ferrari SF90 Stradale er helt vanvittig å kjøre. Følelsen av å akselerere i denne bilen er noe jeg aldri har vært bort i. Denne må rett og slett oppleves.» – sier Bård Abrahamsen, Sales Manager Ferrari.

Ferrari SF90 Stradale har en startpris på 5 200 000,- og er tilgjengelig for salg hos oss.

Konfigurer

Kontakt oss

Kontakt oss