Trygghet for deg og din bil

Ferrari garanti

Ferrari garanti
Ferrari utmerker seg ikke kun i design og ytelse, men også gjennom merkets ettermarked. Med Ferrarisertifiserte servicemedarbeidere, tilbyr vi Ferrarikunder den ypperste kompetanse. Servicen er skreddersydd for en problemfri kjørehverdag, samt opprettholdelse av verdien for din Ferrari over tid.

Syv års service inkludert fra fabrikk

Den rutinemessige vedlikeholdsplanen som tilbys de første 7 årene på alle Ferrarimodeller, kalles Genuine Maintenance. Denne eksklusive servicen strekker seg over en lengre periode, som et bevis på merkets fremragende kvalitet.

Med denne vedlikeholdsplanen kan alle Ferrarieiere føle seg trygge, med vissheten om at deres dyrebare kjøretøy bevares i perfekt stand gjennom hele perioden. Planen er den eneste vedlikeholdspakken av sitt slag, som tilbys av en global bilprodusent. Nok et bevis på Ferrari’s ubetingede dedikasjon til sine kunder.

Denne offisielle vedlikeholdsplanen er spesifikt knyttet til hver enkelt bil. Det betyr at planen overføres til den nye eieren hvis bilen skal selges videre. Programmet omfatter arbeidskraft, originale reservedeler, smøremidler, motorolje og bremsevæske.

Kontrollene utføres rutinemessig en gang i året av høyt kvalifiserte servicemedarbeidere, utdannet på Ferrari Training Center i Maranello. Ingen har høyere kompetanse på de forskjellige Ferrarimodellene enn disse menneskene.

  • Alle nyere Ferraribiler har fri service inkludert i bilkjøpet i 7 år regnet fra bil er ny. Dette kalkuleres fra bilens oppstartsdato i Ferrari sitt system.
  • Service inkludert omfatter årlig service i henhold til fabrikkens retningslinjer og dekker servicedeler, arbeid og væsker i hele 7-års perioden.
  • Tidspunkt for service bestemmes av bilens oppstartsdato og har et vindu på pluss/minus to måneder. En bil som hadde oppstart 03.2017 kan da få utført service fra 01.2018 til 05.2018.
  • Det er viktig å være klar over at siste service i syklusen for denne bilen må være utført innen 03.2024, da vinduet ikke går over dato hvor bil er 7 år.

Garantiforhold Ferrari
  • Alle biler produsert av Ferrari de seneste årene har 3-års garanti fra produsent. Garantien er gyldig så lenge service inkludert blir ivaretatt og annet vedlikehold blir utført i henhold til fabrikkens retningslinjer.
  • Bilen skal dessuten være i original stand. Motortuning, ombygging av fjærer, understell, sportseksos etc. kan medføre at garanti bortfaller.
  • Nye biler som selges av Formula Automobile har 3-års fabrikk garanti samt 2-års Formula Automobile garanti.
  • Fabrikken tilbyr dessuten flere muligheter for garantiutvidelse, man kan kjøpe garanti helt frem til bil er 15 år. Dette er et produkt som i Ferrarisystemet heter Power Warranty.

Kort beskrevet vil prosessen for å kjøpe denne garantien være at vårt verksted utfører en tilstandskontroll. Dersom noe må utføres, må bil påkostes slik at den 100% tilfredsstiller fabrikkens krav for at Power-garanti kan kjøpes. En Power-garanti gjelder ikke bare i Norge, men også internasjonalt hos alle Ferrarimerkeverksteder. Detaljer for utvidelse av garanti for den enkelte bil og dekningsomfang fås ved å kontakte vår serviceavdeling.

Vi bistår selvsagt også med annen informasjon rundt alle serviceforhold som berører Ferrari. Ta gjerne kontakt!

Kontakt oss

Kontakt oss