Maserati Ghibli

Følelser, kjøreopplevelse og kjærlighet er stikkord som beskriver denne modellen perfekt. Den ultimate sportssedanen – Italiensk design på sitt beste.

Den første versjonen av Maserati Ghibli ble vist frem på Turin Motor Show, tilbake i 1966. Siden den gang har modellen satt en ny standard for design, luksus og kraft. Dagens versjon er et resultat av den rivende utviklingen modellserien har vært gjennom. En evolusjon i perfeksjon har resultert i en bil, som byr på det ypperste av kjøreegenskaper og komfort.

Med sitt helt unike design, vekker denne modellen oppmerksomhet på veien. En dynamisk, men elegant silhouette og stadsmessige kromdetaljer gjør nettopp denne italieneren helt spesiell. I modellen finner vi selvfølgelig det siste innen førerteknologi. Et avansert dempersystem og presis balanse, byr på den jevneste kjørekomforten – alt drevet av overlegne bensinmotorer. Italieneren responderer intuitivt til enhver bevegelse og har sportsbilegenskapene man ønsker seg.

Toppmodellen får en 3,8 twin-turbo V8 motor – bygget i perfekt harmoni med Maserati sin anerkjente Q4 Intelligent All-Wheel Drive System. Med en toppfart på 300km/t er bilen en av de absolutt raskeste i SUV klassen – noensinne. Levante Trofeo får dermed en av de kraftigste motorene noen gang plassert i en Maserati. Med sine 590HK gjør den største Tridenten 0-100 på utrolige 3,9 sekunder.

På interiørsiden er det flere valgmuligheter. Med utstyrspakken til GranLusso blir elegansen tatt ett steg videre, mens man i GranSport får frem racingsjelen. Interiøret i GranLusso bærer preg av 100% silke fra det anerkjente italienske motehuset Ermenegildo Zegna. Med GranSport er interiøret mer racingpreget. Med sportslige seter og justerbare sportspedaler i aluminium – får du følelsen av en sportslig luksussedan. Romslig komfort tilrettelagt av raus akselavstand sørger for at et hvert behov er dekket.

«Maserati Ghibli er en helt unik bil. Den skiller seg ut fra konkurrentene og har et sporty, elegant design – som kun italienerne klarer å skape. Foruten sitt vakre ytre, har bilen helt fantastiske kjøreegenskaper. Det velkjente lydbildet til Maserati gjør kjøreopplevelsen fullkommen» – sier Peter Johansson, Sales Manager Maserati

Maserati Ghibli leveres med:
3,0L V6 Turbo diesel med 275HK og 600nm
3,0L V6 Twinturbo bensin med 350HK og 500nm
3,8L V8 Twinturbo bensin med 580HK og 730nm
L4 Twinturbo med 330 HK og 450 nm

Pris fra: 1 129 000,-

Med sine velkjente og helt unike kjøreegenskaper tar Maserati oss videre i evolusjonen. Dette er en bil du definitivt ønsker å prøvekjøre.

Kontakt oss

Kontakt oss