Maserati Grecale

En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale.

Med nye Maserati Grecale setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV

Maserati Grecale er utstyrt med fabrikkens aller nyeste motorteknologi. Modellen kommer som Twin Turbo Trofeo bensin, Turbo Hybrid bensin 48V eBoost og helelektrisk Folgore (kommer i 2023). I første omgang introduseres tre nye modellvarianter; Formula Spec GT, Modena og Trofeo. Alle alternativene har sine helt unike profiler og uttrykk. Alle Grecale-varianter er svært godt utstyrt, slik en luksusbil forventes å være..

Elbilen Maserati Grecale Folgore har et stort batteri på hele 105 kWt (96 netto) som gir en WLTP rekkevidde på 501 km med 19” Felger. Hele 550 hk og AWD tar deg frem med stil og komfort, og siden det er en Maserati får en hverdagsluksus som ingen andre merker kan matche.

På innsiden finner vi et elegant og moderne førermiljø der et lekkert interiør kombineres med høyteknologiske systemer og til sammen over 33 tommer med skjermer integrert. Utstyrspakkene følger modellvariantene og vil øke suksessivt fra komfort til en mer sportslig profil. Interiør og materialvalgene bærer preg av kvalitet, teknologi og luksus.

«Det er naturligvis mye man kan løfte frem med denne bilen, men det er spesielt kjøreegenskapene som er rett og slett helt fantastiske. Maserati Grecale er definitivt skapt for kjøreglede, men også krevende norske forhold. Her får man mye av alt rett og slett.» – sier Peter Johansson, Brand Manager Maserati.

Les også den komplette testen fra Finasavisen Motor sin utgave den 8. oktober 2022.

Med sine velkjente og helt unike kjøreegenskaper tar Maserati oss videre i evolusjonen. Dette er en bil du definitivt ønsker å prøvekjøre.

 

Prisliste

Kontakt oss

Kontakt oss