MASERATI LEVANTE

Verdens vakreste SUV tilbyr det absolutt ytterste innen kjøreopplevelse og komfort. Den største tridenten har fått alt det beste fra italiensk ingeniørkunst og teknologi.

Med sin introduksjon av Maserati Levante, satte Maserati nok en gang satt standarden for design og kjøreegenskaper. Den største italieneren bærer navnet til vinden som strekker seg over Middelhavet. Med sine hurtige overganger fra full storm til rolig bris – representerer vinden Maserati Levante på en utmerket måte. En perfekt SUV skapt for Norge, med andre ord.

Toppmodellen får en 3,8 twin-turbo V8 motor – bygget i perfekt harmoni med Maserati sin anerkjente Q4 Intelligent All-Wheel Drive System. Med en toppfart på 300km/t er bilen en av de absolutt raskeste i SUV klassen – noensinne. Maserati Levante Trofeo får dermed en av de kraftigste motorene noen gang plassert i en Maserati. Med sine 590HK gjør den største Tridenten 0-100 på utrolige 3,9 sekunder.

På interiørsiden er det flere valgmuligheter. Med utstyrspakken til GranLusso blir elegansen tatt ett steg videre, mens man i GranSport får frem racingsjelen. Interiøret i GranLusso bærer preg av 100% silke fra det anerkjente italienske motehuset Ermenegildo Zegna. Med GranSport er interiøret mer racingpreget. Med sportslige seter og justerbare sportspedaler i aluminium – får du følelsen av en sportslig luksussedan. Romslig komfort tilrettelagt av raus akselavstand, sørger for at et hvert behov er dekket.

«Maserati Levante er skapt for Norge og krevende norske forhold. Den er sjeldent vakker og kjøreegenskapene er rett og slett helt fantastiske. Dette er en modell som løfter Maserati til enda et nivå. Med inntoget av Levante er modellrekken til Maserati komplett.» – sier Peter Johansson, Brand Manager Maserati

Maserati Levante leveres med 4 ulike motoralternativer
3,0L V6 Turbo diesel med 275HK og 600nm
3,0L V6 Twinturbo bensin med 350HK og 500nm
3,0L V6 Twinturbo bensin med 430HK og 580nm
3,8L V8 Twinturbo bensin med 590HK og 730nm

Pris fra 1 349 000,-

Med sine velkjente og helt unike kjøreegenskaper tar Maserati oss videre i evolusjonen. Dette er en bil du definitivt ønsker å prøvekjøre.

Konfigurer Brosjyre

Kontakt oss

Kontakt oss