MASERATI MC20 Cielo

Maserati MC20 Cielo er det nye navnet på Maserati sin nye Spyder utgave. «Cielo» betyr himmel og beskriver følelsen av frihet vi kjenner igjen i en cabriolet. Den nye modellen er utviklet i Modena og 100% produsert i Italia på den historiske Viale Ciro Menotti fabrikken.

Designet uttrykker en perfekt kombinasjon av eleganse, lekenhet og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnel har modellen blitt et aerodynamisk mesterverk. Luftinntakene foran sørger for en optimalisert distribusjon av luft i og rundt bilen. Et kompakt karbonkarosseri gjør i tillegg bilen svært lett. De nye «butterfly»-dørene gir også modellen en helt unik dimensjon. Design og ytelse har med andre ord fått en vågal og grensesprengende kombinasjon.

I hjertet av Maserati MC20 Cielo finner vi Maserati sin egenproduserte Nettunomotor. Den første motoren fra Maserati Innovation Lab er en teknologisk revolusjon og har hentet unik teknologi fra F1. Den treliters, sekssylindrede, twin-turbo motoren lever opp til Neptuns gudommelige kraft. 630 hk gir 0-100 km på 2,9 sek og en toppfart på hele 325 km/t.

Førermiljøet har fått et luksuriøst, funksjonelt og minimalistisk uttrykk. Her er det fører i fokus. Alt er tilrettelagt for å få maksimalt ut av bilens ytelse. Alle primære funksjoner sitter i rattet, med blant annet egen startknapp og knapp for launch control. Sammen med Maserati sin tidligere verdensmester, Andrea Bertolini, har Maserati i tillegg utviklet et helt nytt ratt. I midtkonsollen finnes modellens valg av kjøreprogram, med Wet, GT, Sport, Corsa, og ESC OFF å velge mellom. Alle primære funksjoner sitter i rattet, med blant annet egen startknapp og knapp for launch control.

Det nye innovative PDCL glasstaket gir frihetsfølelsen også når det er lukket. Teknologien lar oss enkelt velge mellom gjennomsiktig og «lukket». Åpne og lukketiden er på 12 sekunder og kan utføres i opptil 50 km/t.

«Det er ekstremt gøy å representere merket om dagen. Maserati viser igjen muskler og modellen gjenspeiler merkets fremtidige satsinger. Her er det ny innovativ teknologi i tillegg til et design som er helt unikt. Vi får begrenset antall biler til Norge, så her skal man være rask med bestillingen.» – sier Peter Johansson, Maserati Brand Manager.

Startpris på Maserati MC20 Cielo ligger på rundt 3 millioner kroner. Bilen kan bestilles gjennom Norges eneste Maserati forhandler – Formula Automobile Norge. Kontakt oss gjerne via skjema under for mer informasjon.

Konfigurator Andre modeller

Mer informasjon bil

Kontakt oss

Kontakt oss