Maserati MC20

Maserati setter en ny standard innen design og ingeniørkunst med sitt nyeste tilskudd. Startskuddet for merkets ambisiøse relansering får en spektakulær start når italienerne returnerer til sin racingsjel, med den nye supersportsbilen Maserati MC20.

Designet uttrykker en perfekt kombinasjon av eleganse, lekenhet og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnel har modellen blitt et aerodynamisk mesterverk. Luftinntakene foran sørger for en optimalisert distribusjon av luft i og rundt bilen. Et kompakt karbonkarosseri gjør i tillegg bilen svært lett. De nye «butterfly»-dørene gir også modellen en helt unik dimensjon. Design og ytelse har med andre ord fått en vågal og grensesprengende kombinasjon.

I hjertet av Maserati MC20 finner vi Maserati sin egenproduserte Nettunomotor. Den første motoren fra Maserati Innovation Lab er en teknologisk revolusjon og har hentet unik teknologi fra F1. Den treliters, sekssylindrede, twin-turbo motoren lever opp til Neptuns gudommelige kraft. 630 hk gir 0-100 km på 2,9 sek og en toppfart på hele 325 km/t.

Førermiljøet har fått et luksuriøst, funksjonelt og minimalistisk uttrykk. Her er det fører i fokus. Alt er tilrettelagt for å få maksimalt ut av bilens ytelse. Alle primære funksjoner sitter i rattet, med blant annet egen startknapp og knapp for launch control. Sammen med Maserati sin tidligere verdensmester, Andrea Bertolini, har Maserati i tillegg utviklet et helt nytt ratt. I midtkonsollen finnes modellens valg av kjøreprogram, med Wet, GT, Sport, Corsa, og ESC OFF å velge mellom. Alle primære funksjoner sitter i rattet, med blant annet egen startknapp og knapp for launch control.

«Dette var så absolutt en verdig markering av en ny æra. Maserati viser virkelig muskler og modellen gjenspeiler merkets fremtidige satsinger. Vi er enormt stolte og glade over hva som skjer med Maserati om dagen» – sier Peter Johansson, Maserati Brand Manager

Les hele artikkelen (12.11.21) til Finansavisen når de testet Maserati MC20 på norske landeveier.

Startpris på Maserati MC20 ligger på rundt 2,9 millioner kroner. Bilen kan bestilles gjennom Norges eneste Maserati forhandler – Formula Automobile Norge. Kontakt oss gjerne via skjema under for mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss