ET LITE STYKKE ITALIA PÅ BILLINGSTAD

Formula Automobile er Norges eneste offisielle forhandler og importør av Ferrari og Maserati. Det betyr at vi har et høytstående autorisasjonsstempel fra fabrikkene i Maranello (Ferrari) og Modena (Maserati). Med fullautorisert importør- og servicestatus følger nødvendig kompetanse og teknisk utstyr. Enten du skal konfigurere din nye drøm i våre showroom eller ha bilen på service, står våre imøtekommende ansatte klare til å bistå.

Det er mange som ikke helt forstår det. Kanskje fordi det ikke bunner ut i noe rasjonelt. Men er man først bitt av hesten eller stukket av tridenten er det som oftest ingen vei tilbake.

Lidenskap for bil favner de fleste av oss, uansett bakgrunn, alder eller kjønn. Vi er alle del av et fellesskap som knytter våre interesser sammen. Utenforstående vil kanskje hevde at det kun handler om å vise seg frem, men både du og jeg vet at det handler om noe helt annet. En ekte livslang lidenskap for motor og design.

Sammen har vi i Formula skapt et løfte. Et løfte bestående av tre ord som kanskje forklarer hvorfor våre bilvenner stadig knytter seg til vår lidenskapelige bilfamilie. Her hos Formula er vi nemlig Sammen om lidenskapen.

Ferrari

I generasjoner har Ferrari produsert noen av verdens vakreste og raskeste sportsbiler, og i mer enn 60 år har merket dominert på verdens racerbaner. Ferrari sitt univers er bygget opp rundt lidenskap, motorsport og kjøreglede.

Mer om Ferrari

Maserati

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte.

Mer om Maserati

Pagani

Som en av ytterste få forhandlere i verden, forhandler Formula det italienske merket Pagani Automobili. Med Nordisk base i København er vi i tillegg representert i både Sverige, Finland og Norge.

Mer om Pagani

Åpningstider

Salg
Mandag – Fredag: 0900 – 1700
Lørdag: åpent etter avtale

Service
Mandag – Fredag: 0800 – 1600

Billingstad, Norge
  • Formula Automobile Norge
  • Billingstadsletta 83
  • 1396 Billingstad
  • Finn veien

Kontakt oss

Kontakt oss