Ledige stillinger

Sammen har vi i Formula skapt et løfte. Et løfte bestående av tre ord som kanskje forklarer hvorfor våre bilvenner stadig knytter seg til vår lidenskapelige bilfamilie. Her hos Formula er vi nemlig «Sammen om lidenskapen».

Vi har for tiden 2 ledige stillinge(r).

Er du vår nye Maserati/Ferrari-tekniker?

Formula Automobile er Norges eneste offisielle forhandler og importør av Ferrari og Maserati. Det betyr at vi har et høytstående autorisasjonsstempel fra fabrikkene i Maranello (Ferrari) og Modena (Maserati). Med fullautorisert importør- og servicestatus følger nødvendig kompetanse og teknisk utstyr.

Vårt verksted søker etter en faglært mekaniker med lidenskap som ønsker å jobbe med biler i det øverste segmentet. Ditt hovedfokus vil være Maserati, men du vil også utføre service og reparasjoner på alle våre premium merker.

 

Ny mekaniker

SELGER PRE-OWNED BIL I SPORT- OG LUKSUSSEGMENTET TIL FORMULA AUTOMOBILE NORGE AS

Vi søker en engasjert og lidenskapelig Selger Pre-owned biler i sport- og luksussegmentet. Formula Automobile er Norges eneste importør og forhandler av nye Ferrari og Maserati. Fra vårt Pre-owned showroom, selges og formidles egne merker samt en rekke andre kjente merkevarer. (Typisk; Porsche, Bentley, Lamborghini, Mercedes AMG, Land Rover med flere.) Det forventes kunnskap og erfaring fra denne delen av bilsegmentet. Pre-owned salg har et stort potensial nå og i fremtiden.

Ny Selger

ÅPNINGSTIDER

Salg
Mandag – Fredag: 0900 – 1700
Lørdag: åpent etter avtale

Service
Mandag – Fredag: 0800 – 1600

Billingstad, Norge
  • Formula Automobile Norge
  • Billingstadsletta 83
  • 1396 Billingstad
  • Finn veien

Kontakt oss

Kontakt oss