11. mai 2023 - kl. 08:00

Formula TD Bergen

Formula TD Bergen

Med oss til vakre Bergen tar vi blant annet med oss to av de aller nyeste modellene til Ferrari og Maserati. Formula Automobile Norge inviterer i den forbindelse til visning/prøvekjøring av et helt unikt utvalg modeller.

Ferrari 296 GTB (visning/prøvekjøring)
Ferrari setter en ny standard for «Fun to Drive»-konseptet når Ferrari 296 GTB ruller ut av portene i Maranello. Det nye medlemmet i Berlinettafamilien vil redefinere selve kjøregleden både på bane og landevei. For første gang i historien vil en ny 120° V6 i kombinasjon med en elektrisk plug-in (PHEV) motor yte hele 830 hester. Vidunderet gjør 0 – 100 km/t på 2,9 sek og vil få en toppfart på hele 330 km/t.

Ferrari Roma (visning/prøvekjøring
«Det gode liv» får en ny betydning når du setter deg inn i fantastiske Ferrari Roma. Den nye modellen viser definitivt en helt ny side fra Ferrari. Med inspirasjon fra det komfortable livet i Roma på femti og seksti tallet – representerer designet et tidløst elegant og minimalistisk uttrykk. Ferrari Roma er utstyrt med italienernes anerkjente 3,9 liter V8 twinturbomotor. Motoren leverer hele 620hk og går fra 0-100 km/t på kun 3,4 sekunder. Girkassen har fått åtte trinn (syv tidligere) og veier seks kilo mindre. Det siste trinnet forsterker blant annet følelsen av komfort i høyere hastighet.

Maserati Grecale (visning/prøvekjøring)
En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale. Med nye Maserati Grecale setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er 100% «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV. Alle Grecale-varianter er svært godt utstyrt, slik en luksusbil forventes å være. I tillegg, standardiseres det i det Norske markedet 3 års service, komplette vinterhjul og dekkhotell med skift. Vi kaller konseptet «Formula Inclusive».

Maserati Gran Turismo (kun visning)
En av Maserati sine aller mest ikoniske modeller er tilbake. Modellen som fikk sin debut for 70 år siden, markerer enda et nytt kapittel for merket. Maserati GranTurismo er 100% utviklet i Italia og representerer italiensk luksus og ytelse på beste måte. I hjertet av bilen finner vi den kritikerroste V6 Nettunomotoren som blir tilgjengelig i to ulike varianter. Modena versjonen får en 3 liters Twin Turbo med 490 hester, mens Trofeoen får en oppgradert versjon som yter hele 550 hester. Toppmodellen får en toppfart på 320km/t og gjør 0 – 100km/t på 3, 5 sekunder. Begge variantene blir 4-hjulsdrevet.

 

Program
Torsdag 11 mai 2023
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen

Fredag 12 mai 2023
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen

Adresse
Opus XVI Hotel
Vågsallmenningen 16

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål.

Informasjon

Dato Start: 11. mai 2023 - kl. 08:00
Slut: 12. mai 2023 - kl. 19:00
Sted Bergen, Norge

Påmelding

Kontakt oss

Kontakt oss