8. mai 2023 - kl. 20:00

Formula TD Trondheim

Formula TD Trondheim

Med oss til vakre Trondheim tar vi blant annet med oss to av de aller nyeste modellene til Ferrari og Maserati. Formula Automobile Norge inviterer i den forbindelse til visning/prøvekjøring av et helt unikt utvalg modeller.

Ferrari 296 GTB (visning/prøvekjøring)
Ferrari setter en ny standard for «Fun to Drive»-konseptet når Ferrari 296 GTB ruller ut av portene i Maranello. Det nye medlemmet i Berlinettafamilien vil redefinere selve kjøregleden både på bane og landevei. For første gang i historien vil en ny 120° V6 i kombinasjon med en elektrisk plug-in (PHEV) motor yte hele 830 hester. Vidunderet gjør 0 – 100 km/t på 2,9 sek og vil få en toppfart på hele 330 km/t.

Maserati Grecale (visning/prøvekjøring)
En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale. Med nye Maserati Grecale setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er 100% «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV. Alle Grecale-varianter er svært godt utstyrt, slik en luksusbil forventes å være. I tillegg, standardiseres det i det Norske markedet 3 års service, komplette vinterhjul og dekkhotell med skift. Vi kaller konseptet «Formula Inclusive».

Program
Tirsdag 09 mai 2023
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen

Onsdag 10 mai 2023
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen

Tirsdag 11 mai 2023
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen

Adresse
Britannia Hotel
Dronningens gate 5, 7011 Trondheim

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål.

Informasjon

Dato Start: 8. mai 2023 - kl. 20:00
Slut: 9. mai 2023 - kl. 19:00
Sted Trondheim, Norge

Påmelding

Kontakt oss

Kontakt oss