7. februar 2023 - kl. 09:00

Pagani Utopia Esperienza

Pagani Utopia Esperienza

(FULLBOOKET)

Velkommen til to fantastiske dager på fabrikken i San Cesario sul Panaro, Italia. Sammen skal vi gå i dybden på merkets nyeste modell – Pagani Utopia. Den nye modellen representerer det tredje kapittelet i Horacio Pagani sin historie. Med et produksjonstall på kun 99 eksemplarer blir dette garantert noe helt spesielt på veien.

Seks år har det tatt for Horacio Pagani og hans team å utvikle den nye modellen. Designet er stilrent og innovativt samtidig som at merkets unike uttrykk er ivaretatt. I motorrommet finner vi en evolusjon av den velkjente spesialproduserte Mercedes AMG V12 motoren kun laget for Pagani. Twin Turbo motoren på 6 liter er strippet for elektriske hjelpemidler og leverer hele 864 hester. Etter flere kundeønsker vil Pagani også levere manuell girboks som opsjon.

Som en av ytterste få forhandlere i verden, forhandler Formula det italienske merket Pagani Automobili S.p.A. Med Nordisk base i København er vi i tillegg representert i både Sverige, Finaland og Norge. Eventet er forbeholdt spesielt inviterte kunder.

Informasjon

Pris 19 900 NOK
Dato Start: 7. februar 2023 - kl. 09:00
Slut: 8. februar 2023 - kl. 19:00
Sted San Cesario sul Panaro, Italia

Kontakt oss

Kontakt oss