10. februar 2023

Den unike arven

Den unike arven

Tekst av Kristoffer Strømme

Nye Maserati GranTurismo har blitt et symbol som virkelig gjenspeiler pionérånden til det originale GranTurismo-konseptet, en perfekt balanse mellom kompromissløs luksus og kraft. Dette er en bil for de som trosser konvensjonene, de som tør å være annerledes.

Uansett ambisjon og distanse, leverer nye Maserati GranTurismo på alle områder. Utvendige detaljer har blitt modernisert for å optimalisere en følelse av slående eleganse. Det ombygde interiøret plukker opp de dynamiske temaene i eksteriøret. Det er lagt stor vekt på alle luksuriøse detaljer for å sikre utmerket komfort.

Opprinnelig var konseptet rundt den legendariske modellen enkelt. Det innebar å montere en sofistikert racerbilmotor i en luksuriøs, vakker og håndlaget sedan.

Nettopp denne kombinasjonen var svært utfordrende. Likevel var det akkurat det Maserati gjorde i 1947 med A6 1500GT Pininfarina og noen år senere med 3500GT -prototypen (The White Dame). En slik kraft hadde aldri vært så vakkert innpakket.

Merkets splitter nye modell er en direkte etterkommer av denne banebrytende innovasjonen. Den bygger videre på den uimotståelige tiltrekningen av unikt italiensk design og ytelse. Maserati GranTurismo tilbyr en fantastisk blanding av luksus, teknologi og kompromissløs kraft.

Maserati GranTurismo er 100% utviklet i Italia og representerer italiensk luksus og ytelse på beste måte. Ta del i historien og book prøvekjøring av nye Maserati GranTurismo hos oss.

Kontakt oss

Kontakt oss