3. september 2021

EN FARTSFYLT SOLSKINNSDAG

En fartsfylt solskinnsdag

Noen ekstra heldige og skuelystne fikk denne uken med seg flere kolonner med Ferrari-modeller på tur i Oslo- og Bærumtraktene.

Årets første Ferrari Dynamic Roadshow gikk av stabelen da 70 deltagere fikk testkjøre Ferrari Roma og Ferrari Portofino M gjennom en fantastisk solskinnsdag, på Fornebu i Bærum. Tidlig denne uken ankom nemlig 2 lukkede trailere fra Italia, med 8 Ferrari Roma og 6 Ferrari Portofino M. Forutsetningene for en dag fylt med italiensk lidenskap lå så absolutt til stede.

Ikke så overraskende satt smilene løst, etter endt kjøretur langs Oslofjordens nydelige veier. Den kritikerroste (International Engine of the Year Award 4 år på rad) V8-motoren på over 600 hester leverte naturligvis over alle forventninger. Smaken av det gode liv fikk en ny betydning for de fleste av oss.

«Det er stor stas å få et slikt arrangement til oss i Norge igjen. Ferrari Dynamic Roadshow går gjennom hele Europa og er et av de største landeveiseventene Ferrari arrangerer i løpet av året. Dette var utrolig gøy.» – sier Kristoffer Strømme (Marketing Manager)

Vi håper alle fikk sprøytet inn en god dose Ferrari-passione i løpet av besøket og ønsker å rette en stor takk til alle deltagere, samarbeidspartnere og andre involverte som bidro til å male Fornebu i de italienske farger.

Kontakt oss

Kontakt oss