25. oktober 2022

Eventåret nærmer seg slutten

Eventåret nærmer seg slutten

Tekst av Kristoffer Strømme

Vi nærmer oss slutten av eventåret 2022. Denne helgen kulminerer alt i en fantastisk fartsfest på Imola hvor Ferrarister fra hele verden samles til den spektakulære verdensfinalen.

Gjennom året kan vi se tilbake på både lanseringer og prøvekjøringsarrangementer i inn og utland. Modellene som har fått mest oppmerksomhet gjennom året er Ferrari 296 GTB og Ferrari 296 GTS. De nye modellene har høstet enorm begeistring fra deltakere og mange har virkelig fått erfare hva konseptet «fun to drive» innebærer.

Høydepunktene har vært mange, men vi trekker spesielt frem historiens første Ferraritur for kvinner. På Ibiza i år fikk nemlig fire heldige norske deltakere delta på en uforglemmelig tur på den vakre spanske øya.

Som Ferrarikunde får du eksklusiv tilgang til et univers med fart og spenning. Fabrikken legger til rette for en rekke opplevelser i verdensklasse. Enten det er kjøring på verdens legendariske racerbaner eller landeveiskjøring gjennom noen av verdens vakreste veistrekker, finnes det alltid opplevelser for enhver smak. Det er nettopp sammen med andre Ferraririster at ekstra gode minner og glede skapes.

Neste år skal mange nye minner skapes for heldige deltakere. Gjennom eventkalenderen på våre sider får man om kort tid se hvilke eventyr man kan melde seg på.

Kontakt oss

Kontakt oss