30. januar 2023

Fartsfest på isen

Fartsfest på isen

Tekst av Kristoffer Strømme

En fantastisk helg med nydelige isforhold og vakre omgivelser var fasiten etter noen strålende dager på Gol og Tisleia isbane.

Mange bilvenner hadde gledet seg til å utfordre seg selv på isen under Formula On Ice. Værgudene var virkelig med oss fra morgenkvisten og solen skinte om kapp med smilene fra deltagerne. I år ble det ekstra mye kjøring gjennom hele lørdagen da vi hadde isbanene helt for oss selv. På isen benyttet de fleste seg også av både «hot laps» og kjøring med vår medbrakte danske racingsjåfør. Mange fikk se hvordan man utnytter ville italienske hester til det ytterste. Blant mange høydepunkt fikk vi en helt unik mulighet til å se hele tre Maserati MC20. Sammen utgjorde de det italienske flagget.

Dagene ble avsluttet i hyggelig sosialt lag på Pers Hotell, hvor mange benyttet anledningen til å fortsette kjøringen på vår medbrakte racingsimulator.

En stor takk til Pers Hotell, Thor og Per (instruktører), Mads/Oliver (FormulaTV) og sist men ikke minst alle deltagere som gjorde denne helgen så minnerik.

Allerede nå kan du forhåndsbooke plass på neste års Formula On Ice. Vi håper og se dere alle igjen.

Kontakt oss

Kontakt oss