20. oktober 2022

Girls love fast cars

Girls love fast cars

Tekst av Kristoffer Strømme

Gjennom 2022 har Ferrari arrangert hele syv Gran Turismo turer rundt om i Europa. Turene er forbeholdt Ferrarikunder og tar deltagere med til noen av de mest eksotiske destinasjoner og veistrekk kontinentet har å by på. Gjennom lidenskapen for merket samles eiere fra ulike land og deler helt unike opplevelser i fellesskap.

Det siste arrangementet dette året var historisk da det var forbeholdt kvinner. Turen gikk til den fantastiske middelhavsøya Ibiza hvor vi fikk oppleve den uslåelige kombinasjonen av kjøreopplevelser i spektakulære omgivelser samt god mat og drikke i sosialt lag. Med hele 34 damer fordelt på 17 biler fikk vi virkelig oppleve hva den vakre øya har å by på.

Som Ferrarikunde får du eksklusiv tilgang til et univers med fart og spenning. Fabrikken legger til rette for en rekke opplevelser i verdensklasse. Enten det er kjøring på verdens legendariske racerbaner eller landeveiskjøring gjennom noen av verdens vakreste veistrekk, finnes det alltid opplevelser for enhver smak. Det er nettopp sammen med andre Ferrarister at ekstra gode minner og glede skapes.

Sjekk ut vår eventkalender for å finne ditt neste eventyr.

Kontakt oss

Kontakt oss