26. september 2023

NYHET – FORMULA CLASSIC VERKSTED

Formula Automobile har i løpet av sommeren både utvidet verkstedkapasiteten og ansatt flere teknikere. Dette medfører at vi nå kan tilby et nytt verkstedkonsept samt rette større søkelys på eldre biler, primært Ferrari og Maserati.

Vi kan tilby direkte kontakt med vår eksperttekniker på disse bilene, Rune Schulstad, som sammen med vårt team kan skreddersy service og reparasjoner i samråd med bileier.
Vi kan ta rene servicer, reg.reim-servicer, F1 og gir, samt motorreparasjoner til hyggelige priser.

Vi har spesialisert oss på Ferrari 348, 355, 360, 430 og 550, samt eldre Maserati GT, QP, Ghibli, og andre modeller av eldre årgang.
Vi tilbyr reduserte timepriser og tydelige og forpliktende prisoverslag på hvert enkelt oppdrag.

Alle eiere av eldre classic-biler vet at enkelte oppdrag er vanskelig å kartlegge, dette kan f.eks være strømproblemer, ledningsfeil etc. Her tilbyr vi diagnose samt forslag til løsning.
Videre tilbyr vi fri henting og oppbevaring av biler i vinter for reparasjoner hvor omfanget er av litt større karakter. Ideen er problemfritt bilhold samt klar til ny sesong!

Vi inviterer til åpent verksted 14.10., hvor vi informerer alle mer om konseptet. Vi har også lyst til å vise frem en del flotte produkter, og åpner opp for alle mulige synspunkter og spørsmål!

Kontakt gjerne service@formulaauto.no eller Rune rs@formulaauto.no, eller ring 66775170 dersom du har spørsmål!

Kontakt oss

Kontakt oss