21. desember 2022

Julehilsen 2022

Julehilsen 2022

Tekst av Rune Brath

2022 er snart historie, det samme er et av de meste spesielle årene på lenge når det gjelder alle hendelsene i verden.

Tross et turbulent år har vi likevel stått på. Vi har åpnet Norges første Ferrari-showroom, arrangert flere eventer enn noen gang tidligere og samlet mange nye kunder til helt unike opplevelser. Flere kunder har opplevd hva «sammen om lidenskapen» betyr i praksis. Vi ser fremover og vet at vi hver dag bygger vårt nye fundament solid og riktig. I urolige tider gjelder det å leve og nyte litt og heller prioritere smart.

Samarbeidet på tvers av Formula Automobile-selskapene i Sverige, Danmark og Norge bærer også frukter. Vi har nå et unikt nettverk av kontakter og lagerbiler som vil komme våre kunder til gode. Har du drømmen, finner vi løsningen! Eventer på tvers av landene er også under planlegging.

I 2023 kan vi se frem til flere lanseringer fra Ferrari og enda mer fokus på kundereise, opplevelser og eventer. Ferrari 296 kundebiler vil leveres i større mengder og som vanlig blir det et par overraskelser på produktsiden.

Ferrari har startet å bygge en helt ny fabrikkbygning kalt «E-Building». Der skal batteripakker settes sammen, elmotorer utvikles/produseres og etter hvert skal en ekte elektrisk Ferrari vises i 2025.

Som konsern skal hele Ferrari sin produksjon være karbonnøytral innen 2030. Det er et av de mest ambisiøse målene uansett bransje, og med Ferrari sin kultur for å lede an, så vil dette målet nås. V12- og bensinentusiaster skal heller ikke bekymre seg for mye. Dette fortsetter etter kundenes ønske og i 2026 tror Ferrari salget vil være ca. 40% hybrid, 40% bensin og 20% elektrisk. Noe for enhver smak.

Superbilen og designperlen Maserati MC20 leveres i 2023 som Cielo (åpent tak/cabriolet,) tett etterfulgt av nye Maserati GranTurismo Nettuno Twin Turbo og elektriske Folgore-varianter; 4WD og 4-seter standard.

Maserati Grecale Folgore elektrisk står for tur andre halvår. En perfekt bil for det norske markedet med SUVens praktiske egenskaper; 4WD, +/- 500 km rekkevidde og godt over 500 hk. Norge blir prioritert på alle forhåndsbestillinger, så det gjelder å melde seg på.

Vi takker alle kunder og alle interne ansatte for et utrolig 2022 og ser frem til 2023, der nye drømmer skal leveres og nye opplevelser skal nytes!

Riktig God Jul og Godt Nytt År fra alle oss i Formula Automobile Norge.

Kontakt oss

Kontakt oss