30. juli 2022

Klare for roadtrip

Klare for roadtrip

Tekst av Kristoffer Strømme, Marketing Manager

Rett etter sommerferien vender vi snuten nordover og beveger oss opp mot Norges to største byer. Denne gangen er det spesielt to spennende nyheter som skal presenteres og oppleves i både Trondheim og Bergen.

Ferrari 296 GTB
Ferrari setter en ny standard for «Fun to Drive»-konseptet når Ferrari 296 GTB ruller ut av portene i Maranello. Det nye medlemmet i Berlinettafamilien vil redefinere selve kjøregleden både på bane og landevei. For første gang i historien vil en ny 120° V6 i kombinasjon med en elektrisk plug-in (PHEV) motor yte hele 830 hester. Vidunderet gjør 0 – 100 km/t på 2,9 sek og vil få en toppfart på hele 330 km/t.

Maserati Grecale
En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale. Med nye Maserati Grecale setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er 100% «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV. Alle Grecale-varianter er svært godt utstyrt, slik en luksusbil forventes å være. I tillegg, standardiseres det i det Norske markedet 3 års service, komplette vinterhjul og dekkhotell med skift. Vi kaller konseptet «Formula Inclusive».

De to nye modellene vi få en dedikert visningskveld på henholdsvis Britannia Hotel (Trondheim) og Hotell Norge (Bergen) før det blir mulig å prøvekjøre begge modellene gjennom de påfølgende dagene.

I tillegg til de to nyhetene vil vi ha med oss Ferrari Roma. Den populære modellen har nok en gang vist Ferrari sin evne til innovasjon og nytenkning.

Ferrari Roma
«Det gode liv» får en ny betydning når splitter nye Ferrari Roma ser dagens lys under en spektakulær lansering i den italienske hovedstaden. Den nye modellen viser en helt ny side fra Ferrari. Med inspirasjon fra det komfortable livet i Roma på femti og seksti tallet representerer designet et tidløst elegant og minimalistisk uttrykk. Ferrari går aldri på kompromiss med ytelse. Den kritikerroste (International Engine of the Year award 4 år på rad) V8-motoren på 620 hester har en toppfart på 320 km/t og når 0 -100 på pene 3,4 sek.

Vi gleder oss stort til å spre bilglede i de to byene. Ved forespørsel om prøvekjøring kan undertegnede kontaktes for avtale. Håper å se mange lidenskapelige smil.

Kontakt oss

Kontakt oss