18. august 2023

Lidenskap for sportsbiler

Lidenskap for sportsbiler

Tekst av Martin Engh

Å kjenne på lidenskap for sportsbil går langt utover å bare betrakte «metall og gummi». Det er en følelse som antennes av motorlyd, ingeniørkunst og design. Sportsbiler representerer mer enn bare transport og kan beskrives som selve symbolet på frihet, ytelse og en uendelig kjærlighet til veien.

Ferrari er således definitivt mer enn bare en bilprodusent. Merket representerer lidenskap og drømmer. Med en arv som strekker seg tilbake til 1939, har Ferrari produsert noen av de mest ikoniske modellene gjennom tiden og satt standarden for innovasjon, design og ingeniørkunst.

Lidenskapen for Ferrari strekker seg langt utover Maranello. Fans av merket finnes over hele kloden, fra de travle gatene i Tokyo til de åpne veiene i California. Verdens Ferrarister har sammen klart å skape en eksklusiv klubb som deler den samme kjærligheten til det italienske merket. Hvert treff blir en mulighet for eiere å dele sin entusiasme og knytte bånd med likesinnede. Den norske Ferrari klubben er med sine 200 medlemmer et perfekt eksempel på nettopp dette.

I starten av september samles over 250 Ferrarister seg til Nordisk møte i Sverige. Her skal forbrødring mellom landegrensene få utspille seg. De nordiske treffene har gjennom årene vært svært populære og skapt uforglemmelige minner for deltagerne.

Det er ingen tvil om at vi gleder oss til å dele lidenskapen med likesinnede også i år.

Kontakt oss

Kontakt oss