17. februar 2023

Møt Peter Johansson

HVEM ER PETER?

Jeg er Peter Johansson fra Barsebäck i Skåne, Sverige. Som ung golfproff flyttet jeg til Norge i 1998 for å finne lykken på Østlandet der jeg jobbet som daglig leder og golfinstruktør. Etter 20 år i golfbransjen, bestemte jeg meg for å skifte yrke.

Interessen for biler har jeg hatt siden jeg var liten. Min far var nemlig en ivrig bilentusiast, og lidenskapen smittet fort over.

HVORFOR FORMULA?

I 2019 falt valget på Formula. Her deler alle den samme lidenskapen for italiensk kvalitet, tradisjon og håndtverk.

Hos Formula regnes du ikke som ansatt eller kunde, men som et familiemedlem. Vi er en familie som bindes sammen av genuin interesse for italienske sportsbiler.

DIN FAVORITTOPPLEVELSE I FORMULA?

De fleste vet at bilene vi selger leverer, men vi som jobber her har også et fokus på å dele opplevelser og minner for livet med våre kunder. Uansett om det er på racerbanen i Italia eller om det er i pølsekøen på verkstedet.

En av mine mange favorittopplevelser med Formula må være da en femåring fikk bestemme hvilken farge bestefar skulle ha på sin nye Maserati. Sporty gjort, både av kunden og hans barnebarn.

DIN DRØMMEBIL?

Min drømmebil er en Maserati Ghibli Trofeo med fargen Verde Smeraldo (smaragdgrønn metallic). Umulig å ikke legge merke til.

Maserati Ghibli er en helt unik bil. Den skiller seg ut fra konkurrentene og har et sporty, elegant design som kun italienerne klarer å skape. Foruten sitt vakre ytre har bilen helt fantastiske kjøreegenskaper. Det velkjente lydbildet til Maserati gjør kjøreopplevelsen fullkommen.

Kontakt oss

Kontakt oss