6. oktober 2021

Ny daglig leder

Ny daglig leder

Det er med stor glede vi kan ønske Rune F. Brath (47) velkommen som daglig leder hos Autoxo Sport.

Vår nye daglig leder er utdannet sivilingeniør, og har lang fartstid i ulike roller i Lexus/Toyota Norge. Rune kommer fra tilsvarende rolle i Lexus Norge, og vil kunne tilføre organisasjonen verdifull kunnskap og erfaring.

Med en stor «passione» for italienske sportsbiler, høy interesse for design, detaljer og «high-end»-teknologi, gir dette et solid grunnlag for videre utvikling av selskapet og de engasjerte menneskene som jobber her.

«Innen motorsport er det et uttrykk som sier: Når Ferrari ringer, så plukker du opp telefonen. Og nettopp det gjorde jeg. Dette var rett og slett en sjanse jeg ikke kunne si nei til. Vi snakker om å jobbe med merkevarer innen bilbransjen som er helt unike,» sier Rune med et smil.

«Å få lede satsingen sammen med faglig sterke og engasjerte eiere, og være med å etablere Ferrari som offisiell autorisert forhandler i Norge, er noe jeg ser frem til. I tillegg skjer det mye med Maserati! De skal befeste sin posisjon som øverste luksus- og sportsbilmerke i den nye Stellantis-gruppen. Allerede i 2022 relanseres også Maserati som et elektrifisert merke. Her vil det komme mange spennende nyheter fremover, sett med norske øyne.»

Parallelt med ansettelse av ny daglig leder og offisiell Ferrariautorisasjon, ventes åpning av helt nytt Ferrari showroom og navnebytte, til Formula Automobile Norge, innen årsslutt. Autorisasjon og navnebytte vil markere et veiskille for organisasjonen.

Med to unike nybilmerker, videreføring av norges råeste bruktbilavdeling, kundeopplevelser i verdensklasse og ikke minst en kompetent serviceavdeling, gjør at Autoxo Sport/Formula Automobile Norge har et solid fundament til å vokse videre i årene som kommer.

Med en organisasjon i sterk vekst og endring har det vært viktig å skape stabilitet og forutsigbarhet. Etter en svært grundig ansettelsesprosess av ny daglig leder er vi både stolte og svært begeistret for å få med Rune på laget.

«Vi er overbevist om at Rune er den rette mannen til å lede satsingen videre og ser naturligvis meget lyst på fremtiden. Formula Automobile Norge skal være det ledende bilhuset innen luksussegmentet og en klubb for alle med «passione» for sportsbiler,» sier Jesper

Autoxo Sport ble en del av Formula Automobile i fjor sommer. Den danske Ferrari- og Maseratiforhandleren har allerede tilført selskapet betydelige ressurser og kompetanse. Begge selskapene eies av bilentusiaster som er langsiktige i sine satsninger. Eierne av selskapene, Johnny Laursen og Michael Stang Treschow, sitter begge i selskapet sitt styre som aktive eiere. Det er full enighet om forretningsstrategi, noe som skaper et sterkt rammeverk for videre satsning i Norge.

Kontakt oss

Kontakt oss