23. november 2022

Nytt showroom i Vejle

Nytt showroom i Vejle

Tekst av Kristoffer Strømme

Formulakonsernet åpner ny avdeling i Vejle, Danmark.

Med en voksende dansk kundeportefølje åpner Formula en ny avdeling på Jylland. Det nye showroomet blir en del av det danske My Garage-konseptet.

Lokalene strekker seg over 600 kvm fordelt på to etasjer og vil representere den samme stilen, atmosfæren og uttrykket vi kjenner igjen fra hovedkvarteret på Lyngby. Samuel Architects, som også sto bak den oppsiktsvekkende svarte bygningen i Lyngby, har stått for forvandlingen av de rå betonglokalene til det som best kan beskrives som en miniversjon av Formulas hovedkvarter.

«Samlingspunktet ved hovedkontoret vårt i Lyngby er baren vår. Det er her vi møter kundene våre, og det skaper akkurat den rette atmosfæren når vi snakker om biler fra øverste hylle. Vi har gjenskapt denne atmosfæren i Vejle, der sentrum også er baren, og vi er ikke i tvil om at det vil tiltrekke seg eksisterende og nye kunder fra Jylland og Fyn» – sier Jesper Viskum Schak, Group CEO

Åpningsfesten blir fredag 2. desember hvor en rekke leasingbiler samt dagens modellutvalg fra Ferrari og Maserati vil bli utstilt. Vi ønsker alle bilvenner av Formulakonsernet velkommen.

Kontakt oss

Kontakt oss