18. august 2023

Ønsker Maserati MCXtrema velkommen til familien

Tekst av Martin Engh

Tridentens nye skapelse er tenkt som noe helt spesielt: Kun 62 enheter av denne begrensede super sportsbilen er produsert, dedikert til en nøye utvalgt og ytterst kresen klientell som verdsetter ytelse, sofistikert design, luksus – alt som kjennetegner et «Made in Italy-produkt»  og en ekstrem kjøreopplevelse. Presentert som Maseratis kraftigste banebil noensinne, er Maserati MCXtrema en dristig og ekstraordinær bil fra alle vinkler, utviklet for samlere og lojale kunder av merket som ønsker å legge til en ny «leke» i garasjen sin som kan takle svingene på de mest spennende banene under private tester.

Dette siste mesterverket fra den italienske luksusmerket springer ut av samarbeidet mellom Centro Stile og Maseratis ingeniørteam og viser et ønske om å skape en racerbil som kan føre videre arven etter den ærverdige Maserati MC12 i konkurransens verden og inspirere fremtidig racerbilproduksjon fra Tridenten.

I ordene til Davide Grasso, administrerende direktør i Maserati: «Maserati MCXtrema ble skapt med mål om å tilby et utrolig eksklusivt produkt som kan sette en ny standard for våre banebiler. Dette prosjektet er dedikert til en nøye utvalgt klientell som er spesielt opptatt av distinkte detaljer, fra det mest raffinerte og nyskapende designet til eksepsjonell ytelse. MCXtrema inkarnerer den sportslige ånden som er karakteristisk for Maseratis DNA og er en erklæring om en ny retning for vårt merke, viet til førsteklasses produksjon og i stand til å utmerke seg i luksusmotorsfæren med kompromissløs ytelse.»

Kontakt oss

Kontakt oss