24. juli 2022

Pagani i Norge

Pagani i Norge

Tekst av Kristoffer Strømme, Marketing Manager

Som en av ytterste få forhandlere i verden, forhandler Formula det italienske merket Pagani. Siden lanseringen av sin første modell (Pagani Zonda) i 1999, har Horacio Pagani skapt noen av verdens vakreste kunstverk. Det italienske supersportsbilmerke er definitivt et av verdens aller mest eksklusive bilmerker med kun 40 produserte biler i året.

På høsten i fjor fikk vi æren av å få selveste grunnleggeren på besøk til Fornebu, Norge. Sammen med et knippe spesielt inviterte bilvenner fikk vi oppleve merkets sjel på nært hold. Horacio Pagani fikk gå i dybden på sine medbrakte modeller (Pagani Huayra Roadster BC, Pagani Huayra Roadster og Pagani Zonda HP Barchetta) og kunne også røpe eksklusive detaljer om sin kommende modell til sine norske entusiastiske tilhørere.

«Det var en helt fantastisk opplevelse for alle involverte å få møte Herr og Fru Pagani. De er begge varme personer med en lidenskap for arkitektur, design og ikke minst menneskene rundt seg. Bilene i seg selv er et stykke kunst, men det får en helt ny dimensjon når man hører hovedpersonen selv forklare hva som ligger bak alle detaljer og konsepter. Definitivt noen dager de fleste av oss aldri kommer til å glemme». – sier Kristoffer Strømme, Marketing Manager

Vi takker Horacio Pagani og hans team for et uforglemmelig møte og gleder oss til å se den levende legenden igjen ved neste anledning.

Kontakt oss

Kontakt oss