13. september 2022

Pagani Utopia

Velkommen til Pagani Utopia

Tekst av Kristoffer Strømme

Mandag 12 september 2022 var vi på plass i Milano da trekket gikk av under den storslåtte lanseringen av Pagani Utopia. Den nye modellen representerer det tredje kapittelet i Horacio Pagani sin historie. Med et produksjonstall på kun 99 eksemplarer blir dette garantert noe helt spesielt på veien.

Seks år har det tatt for Horacio Pagani og hans team å utvikle den nye modellen. Designet er stilrent og innovativt samtidig som at merkets unike uttrykk er ivaretatt.

Interiøret har fått et nytt vakkert design. På dashbordet finner man den eneste skjermen i cockpiten. Resten av førerpanelet er minimalistisk og en fryd for alle som fortsatt sverger til tradisjonelle knapper og instrumenter.

I motorrommet finner vi en evolusjon av den velkjente spesialproduserte Mercedes AMG V12 motoren kun laget for Pagani. Twin Turbo motoren på 6 liter er strippet for elektriske hjelpemidler og leverer hele 864 hester. Etter flere kundeønsker vil Pagani også levere manuell girboks som opsjon.

Som en av ytterste få forhandlere i verden, forhandler Formula det italienske merket Pagani Automobili S.p.A. Med nordisk base i København er vi i tillegg representert i både Sverige, Finaland og Norge.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvordan du kan skreddersy drømmen eller om du vil vite mer om modellutvalget.

Kontakt oss

Kontakt oss