7. april 2022

Priser på Maserati Grecale

Maserati Grecale Turbo Hybrid og Trofeo priser

Tekst av Rune Brath, CEO Formula Automobile

Nye Maserati Grecale er klar med priser i det Norske markedet med 2 motorer og 3 utstyrsgrader. En 2.0 Turbo Hybrid bensin med 48V eBoost (300 eller 330 hk) samt en 3.0 Nettuno Twin Turbo V6 bensin (530 hk). 4WD er standard. Alle Grecale-varianter er svært godt utstyrt, slik en luksusbil forventes å være. I tillegg, standardiseres det i det Norske markedet 3 års service, komplette vinterhjul og dekkhotell med skift. Vi kaller konseptet «Formula Inclusive».

«En Maserati skal ha riktig utstyr standard. Utstyret og servicetjenester du forventer på et luksusprodukt er inkludert på alle nye Maserati fra og med Maserati Grecale. Dette sikrer best mulig kundeopplevelse og riktig bil i markedet senere» – forteller daglig leder Rune F. Brath i Formula Automobile Norge

Se egen pdf. prisliste ark for priser, avgifter og utstyr.

 

Maserati Drivlinje og elektrifiseringsfremtid

Maserati vil innen 2025 ha en helelektrisk variant, kalt Folgore, av alle modeller som selges. Første modell ut er Maserati GranTurismo (og Maserati GranCabrio som er cabrioletvarianten), etterfulgt av Maserati Grecale og superbilen Maserati MC20. Før 2025 vil ny Maserati Levante og ny Maserati Quattroporte også tilbys som Folgore dedikerte elektriske varianter. Maserati ser for seg å være 100% elektriske innen 2030. Det vil si at i perioden 2022 til 2030 bil tilbys et bredt drivverktilbud som mot 2030 stadig blir mer elektrifisert. Maserati blir med dette det første luksusmerket som lanserer en elektrisk sportsbil og første luksusmerke som har et komplett elektrisk modellutvalg innen 2025.

«Vi liker Maserati sin tilnærming til elektrifisering. Den er veldig kundetilpasset. En sikrer at alle kunder som ønsker sportslig kjøring, lyd, lav vekt og forbrenningsmotor får muligheten å nyte helgeturer med dette i mange år til, samtidig som elektrifiseringen får sin fortjente plass» – hevder Rune

Mye av de elektriske komponentene Maserati bruker i Folgore er i samarbeid med Formel E-leverandøren ZF. I 2023 blir Maserati det første Italienske merke som skal delta i Formel E verdensmesterskapet! Installerte motorpakker på opptil 1 200 hk vil være en del av tilbudet fra Maserati produksjonsmodeller.

 

Forslag/reservasjon av 2 helelektriske Folgore modeller

Samtidig med lanseringen i 2022 av Maserati Grecale Turbo Hybrid og Maserati Grecale Trofeo, starter vi i Norge forsalgskontrakt eller reservasjon av to elektriske modeller. Den ene er Maserati Grecale Folgore som ankommer sommeren/høst 2023.

Kun estimerte tall på data foreligger basert på konkurransen i segmentet. Vi estimerer bilen bør ligge i områdene +/- 500 km rekkevidde, +/- 1,1 millioner kroner og +/- 100 kWt batteristørrelse. 4WD er standard også på Folgore.

Se eget prisliste ark for detaljer på reservasjoner, depositum og en egen «ventebil» leasingløsning for de som vil ha ny bil nå og elektrisk bil neste år.

Den andre modellen vi har startet forsalg av er Maserati GranTurismo Folgore, der en kan tegne forsalgskontrakt basert på at pris lander i størrelsen +/- 2 millioner kroner, at bilen har klasseledende ytelser og konkurransedyktig rekkevidde. Det er viktig å presisere at dette er pris som er grunnlag for forsalgskontrakten, det er ikke fabrikkestimater eller endelig pris.

«Interessen har vært så stor på Maserati GranTursimo at 2023 kvoten allerede er utsolgt. Vi jobber nå for å få flere biler til Norge. Første dagen Maserati Grecale ble vist, tegnet vi flere kontrakter enn salget i hele 2021 for Maserati. Det er en god start» – sier Brath som presiserer at eksklusivitet er likevel garantert

«Maserati er et av det mest ikoniske og historiske bilmerket som finnes. Det er utrolig spennende å lære om satsingen til Maserati med både klassiske Trofeo bensin- og Folgore elektriske drivlinjer. En Maserati har en helt egen aura over seg på veien, der store og små bilentusiaster gir tommel opp og smil til eierne. Spesielt interessant er satsingen innen Formel E. Dette vil bidra sterkt til at en kan være i front også innen elektrifiseringen av merket. Maserati blir et nøkkelmerke for Formula Automobiles fremtid i Norge» – avslutter Brath

Du kan allerede nå sette deg på reservasjonslisten til både Maserati Grecale og Maserati GranTurismo. Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss