24. november 2023

Takk for en fantastisk kveld!

Formula Automobile ønsket nylig velkommen 22 medlemmer av Maseratifamilien til en minneverdig kveld på Bølgen & Moi. I hjertet av begivenheten lå ikke bare en felles kjærlighet for Maserati-bilene, men også en dypere forståelse av å være en del av noe større – en ekte bilfamilie.

Under den eksklusive middagen ble lidenskapen for Maserati delt i form av historier, erfaringer og beundring for de elegante kjøretøyene. Men det var også mer enn bare biler som bandt denne gruppen sammen. Formula Automobile har klart å skape et fellesskap der medlemmene deler ikke bare en felles interesse, men også verdier knyttet til familie og tilhørighet.

Hos Formula er kjøp av en bil mer enn en transaksjon – det er en invitasjon til å bli en del av en bilentusiastisk familie. Kvelden på Bølgen & Moi ble en feiring av denne tilhørigheten, der båndene mellom medlemmene ble styrket. Formelen for Formula Automobile er tydelig: de tilbyr ikke bare biler, men skaper en plattform der lidenskap, familie og tilhørighet forenes, og deres eksklusive arrangementer gir medlemmene muligheten til å dele denne unike opplevelsen.

Kontakt oss

Kontakt oss