8. april 2024 - kl. 09:00

Formula TD Stavanger

Ferrari TD Stavanger

Med oss til oljehovedstaden tar vi blant annet med oss to av de aller nyeste modellene til Ferrari og Maserati. Formula Automobile Norge inviterer i den forbindelse potensielle kunder til visning/prøvekjøring av et helt unikt utvalg modeller.

Ferrari 296 GTB (visning/prøvekjøring)
Ferrari setter en ny standard for «Fun to Drive»-konseptet når Ferrari 296 GTB ruller ut av portene i Maranello. Det nye medlemmet i Berlinettafamilien vil redefinere selve kjøregleden både på bane og landevei. For første gang i historien vil en ny 120° V6 i kombinasjon med en elektrisk plug-in (PHEV) motor yte hele 830 hester. Vidunderet gjør 0 – 100 km/t på 2,9 sek og vil få en toppfart på hele 330 km/t.

 

Ferrari Roma Spider (visning/prøvekjøring
«Det gode liv» får en ny betydning når du setter deg inn i fantastiske Ferrari Roma. Den nye modellen viser definitivt en helt ny side fra Ferrari. Med inspirasjon fra det komfortable livet i Roma på femti og seksti tallet – representerer designet et tidløst elegant og minimalistisk uttrykk. Ferrari Roma er utstyrt med italienernes anerkjente 3,9 liter V8 twinturbomotor. Motoren leverer hele 620hk og går fra 0-100 km/t på kun 3,4 sekunder. Girkassen har fått åtte trinn (syv tidligere) og veier seks kilo mindre. Det siste trinnet forsterker blant annet følelsen av komfort i høyere hastighet.

Maserati Grecale Folgore (visning/prøvekjøring)
En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale. Med nye Maserati Grecale Folgore setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er 100% «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV. Med elektrisk kraft under panseret lover Grecale Folgore en imponerende akselerasjon og responsiv kjøreopplevelse. Den forventes å kunne nå toppfart på over 200 km/t og kan sprinte fra 0 til 100 km/t på kort tid.

Maserati Gran Turismo Folgore (visning/prøvekjøring)
Maserati GranTurismo Folgore bærer arven av luksus og ytelse inn i den elektriske æraen. Med sin blendende design, elegante linjer og kraftige elektriske drivlinje, lover den en kjøreopplevelse uten sidestykke. Drevet av øyeblikkelig dreiemoment og imponerende akselerasjon, bringer GranTurismo Folgore deg til toppfarten med stil. Inne i det luksuriøse interiøret møtes du av førsteklasses materialer og avansert teknologi, som tilbyr både komfort og engasjement på veien.

Ferrari Purosangue (visning/prøvekjøring)
Ferrari Purosangue, den etterlengtede SUV-en fra Ferrari, kombinerer italiensk eleganse med kraft og ytelse. Denne banebrytende modellen lover å tilføre en helt ny dimensjon til luksus-SUV-segmentet.Med en forventet toppfart på over 320 km/t og en kraftig motor som kan produsere over 700 hestekrefter, vil Purosangue levere en enestående kjøreopplevelse som Ferrari er kjent for.

Program
Mandag 8 april 2024
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen

Tirsdag 9 april 2024
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen

Adresse
Hotel Victoria
Skansegata 1, 4006 Stavanger

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål.

Informasjon

Pris 0 NOK
Dato Start: 8. april 2024 - kl. 09:00
Slut: 9. april 2024 - kl. 20:00
Sted Stavanger, Norge

Påmelding

Kontakt oss

Kontakt oss