7. november 2022 - kl. 09:00

Formula TD Stavanger

Ferrari TD Stavanger

Med oss til oljehovedstaden tar vi blant annet med oss to av de aller nyeste modellene til Ferrari og Maserati. Formula Automobile Norge inviterer i den forbindelse potensielle kunder til visning/prøvekjøring av et helt unikt utvalg modeller.

Ferrari 296 GTB (visning/prøvekjøring)
Ferrari setter en ny standard for «Fun to Drive»-konseptet når Ferrari 296 GTB ruller ut av portene i Maranello. Det nye medlemmet i Berlinettafamilien vil redefinere selve kjøregleden både på bane og landevei. For første gang i historien vil en ny 120° V6 i kombinasjon med en elektrisk plug-in (PHEV) motor yte hele 830 hester. Vidunderet gjør 0 – 100 km/t på 2,9 sek og vil få en toppfart på hele 330 km/t.

Ferrari Roma (visning/prøvekjøring)
«Det gode liv» får en ny betydning når splitter nye Ferrari Roma ser dagens lys under en spektakulær lansering i den italienske hovedstaden. Den nye modellen viser en helt ny side fra Ferrari. Med inspirasjon fra det komfortable livet i Roma på femti og seksti tallet representerer designet et tidløst elegant og minimalistisk uttrykk. Ferrari går aldri på kompromiss med ytelse. Den kritikerroste (International Engine of the Year award 4 år på rad) V8-motoren på 620 hester har en toppfart på 320 km/t og når 0 -100 på pene 3,4 sek.

Maserati Grecale (visning/prøvekjøring)
En ny vind blåser opp på fra fabrikken i Modena. Denne gangen er det Tridentens nyeste SUV som bærer navnet etter Middelhavets sagnomsuste storm – Grecale. Med nye Maserati Grecale setter Maserati enda en ny standard for kombinasjonen av kraft og design. Den nye modellen er 100% «Made In Italy» og har absolutt alle egenskaper man ser etter i en luksuriøs og sportslig SUV. Alle Grecale-varianter er svært godt utstyrt, slik en luksusbil forventes å være. I tillegg, standardiseres det i det Norske markedet 3 års service, komplette vinterhjul og dekkhotell med skift. Vi kaller konseptet «Formula Inclusive».

Program
Mandag 07 november 2022
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen.

Tirsdag 08 november 2022
Forhåndspåmeldte prøvekjøringer gjennom dagen.

Adresse
Hotel Victoria
Skansegata 1, 4006 Stavanger

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål.

Informasjon

Pris 0 NOK
Dato Start: 7. november 2022 - kl. 09:00
Slut: 8. november 2022 - kl. 20:00
Sted Stavanger, Norge

Påmelding

Kontakt oss

Kontakt oss