11. januar 2023

Eventkalenderen 2023 er klar

Eventkalenderen 2023 er klar

Tekst av Kristoffer Strømme

Etter fjorårets mange høydepunkter er det mange som venter spent på hva årets kalender har å tilby.

I år er kalenderen ekstra innholdsrik. Vi beholder flere av de mest populære eventene fra tidligere, samtidig som vi tilfører nye spennende aktiviteter. Det sosiale har lenge vært et grunnfjell for vår suksess. Sammen skal vi dele de beste opplevelsene og dyrke lidenskapen for bil.

Formula sin skandinaviske familie knyttes tettere, og resultatet blir flere spennende eventer på tvers av landegrensene. Som kunde får du nå blant annet muligheten til å delta på banekjøring i regi av våre danske og svenske kollegaer på henholdsvis Knutstorp og Mantorp.

Satsingen på racing gjennom Ferrari Club Challenge dyrkes videre. Et dedikert Ferrari Dynamic Roadshow vil ankomme Norge mot høsten og forvandle butikken til en Pit Box. Her vil Ferrari selv presentere et av de store satsingsområdene fremover. Laget vokser kontinuerlig med nye medlemmer og vi ser igjen frem til en ny rekordsesong.

Gjennom året venter vi også flere spennende lanseringer fra Maserati og Ferrari i både inn- og utland. I den forbindelse vil det også komme flere dedikerte prøvekjøringseventer.

Vi gleder oss til et år fylt med lidenskap.

Kontakt oss

Kontakt oss