4. april 2023

Møt Bård Abrahamsen

HVEM ER BÅRD?

Jeg er født og oppvokst i Skien. Opprinnelig utdannet eiendomsmegler, men ble etter hvert lei av dette og ville forsøke noe nytt. Har alltid likt å jobbe med salg og mennesker og Gisle Valen lanserte muligheten for å starte i Autostrada og selge premium bil. Der fikk jeg brukt av mye av kompetansen fra megleryrket og jeg ble raskt Brand Manager for Jaguar og Land Rover. Jeg ble i Autostrada i 4 år før drømmejobben dukket opp her.

Ellers er jeg veldig sosial, elsker å reise, oppleve nye ting og skape minner for livet. Dette er mye av det samme som jobben min går utpå, så dette er mer eller mindre en livsstil fremfor en jobb.

HVORFOR FORMULA?

Det er en saying i F1-miljøet at om uansett hvor bra du har det og hvilket team du er i så tar du telefonen om Ferrari ringer. Dette var en unik mulighet til å være med på reisen med å etablere offisiell forhandler av Ferrari i Norge samt bygge opp både Formula og Ferrari til nye høyder som merkenavn også i Norge.

Jeg er både stolt og ydmyk av å få lov til å være med på å forvalte verdens sterkeste merkevare. I tillegg til dette har jeg fantastiske kolleger og ikke minst kunder man får et helt annet forhold til enn om man er en volumforhandler. I dag ville jeg aldri vært Formula-familien foruten og alt jeg får være med på og oppleve her.

DIN FAVORITTOPPLEVELSE I FORMULA?

Det er allerede for mange å velge blant. Jeg er privilegert som får være med på alt fra verdenslanseringer med Ferrari, fabrikkbesøk i Maranello med kunder, testkjøringer i Europa,  til mer lokale events som isbanekjøring på Gol og kjøreturer i Norge. Felles for de alle er at jeg alltid er med fantastiske kunder og magiske biler.

DIN DRØMMEBIL?

Uten tvil, Ferrari F40. Ikke den det er færrest av, men et tidløst ikon som alltid vil trone på toppen for meg. Står en modell av denne i skala 1:12 hjemme på gutterommet hos mamma og pappa den dag i dag. Heldig som jeg er har jeg en plettfri utgave av bilen rett utenfor kontoret som jeg kan nyte synet av hver dag. (i alle fall frem til det er tørre veier og eier skal ut og kjøre med den – heldigvis har han lovet meg en tur også, så det blir en barndomsdrøm som går i oppfyllelse).

Av nyere årgang er det vanskelig å komme utenom LaFerrari. Et mesterverk i design og ingeniørkunst!

Kontakt oss

Kontakt oss