3. mars 2023

Økt kapasitet på verksted

Økt kapasitet på verkstedet

Tekst av Siv Petersen

De siste årene har behovet for service på premium sportsbil økt i takt med et stadige voksende marked. For å møte veksten øker vår serviceavdeling verkstedkapasiteten med en splitter ny avdeling på bygget. Dette gir oss økt kapasitet på hele 30% og innebærer blant annet flere nyansettelser. Den nye avdelingen vil være ferdigstilt allerede rundt påsketider. 

For deg som kunde betyr dette kortere ventetid på verkstedet og vi er i bedre stand til å møte etterspørselen spesielt i høysesong. Et av våre satsningsomårder fremover vil være eldre sportsbiler. Med den nye avdelingen vil vi således være bedre rustet til større og tidkrevende prosjekter. 

Økt kapasitet gir også flere servicetjenester. Blant annet vil vi kunne tilby nye tjenester som ruteskift og vekting (cornering) av bil. 

Den nye avdelingen innebærer outsourcing av dekkhotell til eksternt lager. Kvaliteten på lagring og vask øker, samtidig som kontroll av dekkslitasje og felgskader vil bli mer effektivt for deg som kunde. Den nye løsningen innebærer tre dagers ventetid på omlegg av hjul. Husk derfor å booke på forhånd. 

Vi ønsker alle eksisterende og nye kunder velkommen til oss.

 

Kontakt oss

Kontakt oss